6. juni 2020
Nicklas Bendtner overvejer stadig sin fremtid som fodboldspiller. Men han vil gerne forblive i fodboldverdenen efter den aktive karriere. (Arkivfoto)
Nicklas Bendtner overvejer stadig sin fremtid som fodboldspiller. Men han vil gerne forblive i fodboldverdenen efter den aktive karriere. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bendtner: Jeg kan blive en dygtig manager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bendtner: Jeg kan blive en dygtig manager

Nicklas Bendtner ved endnu ikke, om han fortsætter fodboldkarrieren. Men han vil gerne være manager på sigt.

Sport - 09. april 2020 kl. 12:28
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nicklas Bendtners fodboldfremtid er noget usikker, efter at den 32-årige angriber ved nytår ikke fik forlænget sin korte kontrakt med FC København.

Den tidligere landsholdsangriber har endnu ikke meldt ud, om han fortsætter karrieren, og i Dplay-programmet "Bendtner & Philine" om angriberen og hans kæreste understreger han, at intet er givet.

- Hvis jeg skal fortsætte med at spille fodbold, så skal det være noget, som føles rigtigt for mig, og noget, jeg rigtig gerne vil, siger han i programmet ifølge B.T.

- Der er mange parametre, der skal gå op i en højere enhed, og jeg er et sted i min karriere, hvor det at have noget frihed tiltaler mig meget.

Han har tidligere sagt, at han overvejede et fodboldmæssigt eventyr, inden coronakrisen satte det meste af fodboldverdenen på standby. Men den forlængede pause har givet yderligere tid til at overveje fremtiden.

En fremtid, som meget vel kan betyde en anden karriere inden for fodbolden.

- En af de ting, jeg ville være dygtig til, var at være manager. Det at kunne tage uddannelsen og få det, der skal til, er noget, jeg stiler efter og gerne vil, lyder det fra Bendtner.

- Jeg tror, at jeg på et tidspunkt, inden jeg er 40-45 år, vil have været i spidsen for min første klub.

Foreløbig skal han dog få afklaret med sig selv, om den aktive karriere som spiller skal fortsætte, når coronakrisen er ovre.

Bendtner har i karrieren optrådt for Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest, Rosenborg og altså senest FCK.

På det danske landshold er det blevet til 81 kampe og 30 mål i karrieren.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?