24. november 2017
Dortmund-spilleren Marcel Schmelzer udtrykker lettelse over, at en mulig gerningsmand til bombeangrebet mod holdets spillerbus er blevet pågrebet.
Dortmund-spilleren Marcel Schmelzer udtrykker lettelse over, at en mulig gerningsmand til bombeangrebet mod holdets spillerbus er blevet pågrebet.
Foto: Reuters/Jean-paul Pelissier
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anholdelse af mistænkt skaber ro i Dortmund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anholdelse af mistænkt skaber ro i Dortmund

Hos fodboldklubben Dortmund er man glad for, at en mistænkt for bombeangrebet mod spillerbussen er anholdt.

Sport - 21. april 2017 kl. 11:32
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet i Tyskland har fredag anholdt en 28-årig russisk statsborger, som menes at stå bag det bombeangreb, der ramte fodboldklubben Borussia Dortmunds spillerbus 11. april.

Og den nyhed skaber glæde i den tyske klub, som har været rystet siden angrebet, der udsatte holdets Champions League-kvartfinale mod AS Monaco.

- Vi håber at få den virkelige baggrund for angrebet. For alle, som sad i bussen, vil den information være vigtig og lette den videre bearbejdelse af oplevelsen, siger forsvarsspilleren Marcel Schmelzer til klubbens hjemmeside.

Det var tre sprængladninger, der ramte nær bussen, hvor den spanske spiller Marc Bartra pådrog sig skader i armen, som krævede operation.

I en udtalelse fra klubdirektør Hans-Joachim Watzke og klubpræsident Reinhard Rauball lyder det:

- Politiet og anklagemyndigheden har arbejdet intensivt med sagen. Det takker vi for og for, at den ansvarlige for det foragtelige angreb på vores spillere og ledere nu er pågrebet.

Motivet for ugerningen skulle være, at den 28-årige russiske-tyske statsborger ville dræbe eller såre så mange spillere som muligt fra den tyske klub, så han kunne få Dortmund-aktierne til at falde.

Den formodede gerningsmand havde investeret i et stort kursfald og stod til at tjene 3,8 millioner euro, hvis det ville ske. Det svarer til lige over 28 millioner kroner.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk