28. september 2021
Daniel Agger fik en fin start på livet som træner i HB Køge.
Daniel Agger fik en fin start på livet som træner i HB Køge.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Agger får successtart på livet som 1. divisionstræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Agger får successtart på livet som 1. divisionstræner

HB Køge slog AC Horsens 2-0 i 1. division, og dermed kom Daniel Agger godt fra land i sin trænerkarriere.

Sport - 23. juli 2021 kl. 21:05
Af Ritzau

Daniel Agger fik fredag debut som HB Køge-træner med sin tidligere landsholdskollega Lars Jacobsen ved sin side - og det blev en god debut.

Den storsatsende 1. divisionsklub vandt således med 2-0 over AC Horsens i sæsonens første runde.

Resultatet var dog det stort set eneste positive for HB Køge, som virkede lammet af premierenerver, hvilket var bedst symboliseret ved den tidligere Liverpool-spiller Jon Flanagan, som virkede langt fra fordums styrke.

AC Horsens var klart bedst i store perioder af kampen, men østjyderne udviste mangel på effektivitet på den sidste tredjedel af banen, og derfor fik de sjældent spillet sig frem til store chancer.

Den første HB Køge-scoring kom efter en time, da Pierre Larsen blev sendt alene af sted mod mål. Den tidligere Fremad Amager-spiller trak mod baglinjen og tippede elegant bolden over Horsens-keeperen fra en spids vinkel.

Kort før slutfløjt blev sømmet banket i Horsens-kisten, da Marius Elvius med et brag af et fladt spark udplacerede Marcus Bobjerg i Horsens-kassen.

Dermed kunne de tidligere landsholdskæmper Daniel Agger og Lars Jacobsen løfte armene i triumf efter en kamp, der ikke var synderligt medrivende.

I Fredericia var det anderledes underholdende. Hjemmeholdet var stærkt spillende og skabte mange chancer mod gæsterne fra Hobro IK.

Samson Iyede blev fredericianernes helt store helt, da han stod for de to scoringer, der sikrede klubben en 2-0-sejr over den tidligere superligaklub.

En af favoritterne til en topplacering, FC Helsingør, kom ligeledes godt fra start. Klubben slog således Fremad Amager med 1-0 på et mål af Tonni Adamsen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?