6. august 2020
Simon Buch var én af de fire Dianalund/Tersløse-spillere, der scorede mindst en håndfuld mål mod topholdet Ydun. Her har han Casper Elkjær med på stregen i en tidligere kamp. Foto: Per Christensen
Simon Buch var én af de fire Dianalund/Tersløse-spillere, der scorede mindst en håndfuld mål mod topholdet Ydun. Her har han Casper Elkjær med på stregen i en tidligere kamp. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yduns sejrsstime blev stoppet i Dianalund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yduns sejrsstime blev stoppet i Dianalund
Sport Sjællandske - 08. januar 2020 kl. 21:31
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dianalund/Tersløses håndboldmænd i 3. division fik en fremragende start på 2020, da Ydun fra toppen af rækken blev besejret i Holberghallen med seks mål.

Når cheftræner Dennis Jensen kan stille med stærkeste mandskab, kan Dianalund/Tersløse slå alle hold i rækken, og det beviste vestsjællænderne tirsdag aften, da det gik ud over Ydun i årets første kamp.

På en stærk holdpræstation med især et højt niveau i kontra- og angrebsspillet blev rækkens nummer to sendt hjem med det, der nærmede sig en lille øretæve i de sidste syv-otte minutter.

- Kampen var meget lige i 45-50 minutter, men så begyndte vi at løbe fra dem. Fra at være en tæt kamp, hvor vi førte med et til to mål undervejs, trækker vi fra med seks mål til sidst, fortæller Dennis Jensen, der naturligvis er meget tilfreds med indsatsen i årets første opgave.

- Vi står rigtig godt og det har selvfølgelig givet noget, at vi har fået Amer (Skaljic, red.) hjem igen. Han kan spille begge veje og det giver også noget at skifte med i bagkæden, konstaterer Dianalund/Tersløse-træneren.

Det var dog ikke kun Amer Skaljic, der lyste op i Holberghallen. Flere bød sig til offensivt.

- Vi har hele fire spillere, der laver en håndfuld mål hver eller mere. Eksempelvis gjorde Tue Harrebye det godt på både fløjen og bagtil. Også Simon Buch bød ind med stor kvalitet og Casper Elkjær var god på stregen. Det hold, vi stillede med, hører klart til i den gode ende af 3. division, og så kan vi slå alle. Men vi kan også tabe til alle, lyder det med et kækt smil fra Dennis Jensen.

At kampen længe var tæt skyldtes også, at Ydun havde to storspillende typer i den tidligere TMS-spiller Lasse Sinding og Jonas Reventlow, der lavede henholdsvis 10 og syv mål.

- De lavede måske lige lovligt mange mål, men det var også en dag, hvor vores keepere ikke ramte dagen. Til gengæld havde vi godt styr på deres stregspiller, som voldte os problemer i den omvendte kamp, siger Dennis Jensen.

Mens Dianalund/T.'s to keepere, Thomas Lüstermann og Christian Overgaard, ikke fik fat i så meget, fik forsvaret til gengæld erobret en masse bolde, som gav en del kontramål.

- Ydun kørte syv mod seks i 1. halvleg, hvor de fik en del mål, men vi fik også en del i tomt mål, selv Lüstermann scorede. I 2. halvleg forsøgte de igen men med den »lange udskiftning«, og igen stod vi godt i forsvaret, siger en glad Dennis Jensen, der nu håber, at sejren ikke bliver en enlig svale.

Ydun havde vundet seks kampe i træk, men blev altså stoppet i Dianalund, som med sejren rev sig en anelse fri af den tætte bundkamp, hvor hele fire hold ligger side om side og kun med HVI Himmelev som uhjælpelig sidst med ét point.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?