26. november 2020
Nicolai Andreasen (th) scorede to gange for Vordingborg mod Gørslev. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Nicolai Andreasen (th) scorede to gange for Vordingborg mod Gørslev. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vordingborg vandt topopgør mod Gørslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vordingborg vandt topopgør mod Gørslev
Opdateret 06. oktober 2019 kl. 12:21
Sport Sjællandske - 05. oktober 2019 kl. 18:32
Af John Ringstrøm

De to oprykkere i fodboldens sjællandsserie, Vordingborg og Gørslev, har begge gjort det fremragende i denne sæson, og lørdag tørnede de sammen som henholdsvis nummer ét og tre på Vordingborg Stadion.

Her efter kampen er de nummer ét og fem, da sydsjællænderne vandt 3-2 og dermed sendte Gørslev et par placeringer ned i rækken.

Vordingborg sad på det meste og straffede uden nåde gæsternes fejl. Gørslev kom dog foran allerede efter 10 minutter ved Simon Jørgensen efter godt oplæg af Anders Guttenborg, men værterne svarede igen otte minutter senere.

Gørslevs keeper Andreas Fischer og en af hans forsvarsspillere klokkede i et opspil og den opfangede Vordingborgs Glenn Schreiber. Han lagde den tilrette for Nicolai Andreasen, der nemt gjorde det til 1-1.

Herefter stod der Vordingborg på alt. Især Michael Olsen »shinede« og med et frækt langskud snød han Fischer i målet og gjorde det til 2-1.

Der var chancer til flere Vordingborg-chancer inden pausen og det lykkedes igen ved Andreasen, da han og Mathias Drost kombinerede sig igennem på en omstilling.

Til gengæld måtte en syg Michael Olsen gå ud, mens hjemmeholdets bedste, Anders Nielsen, gik ud med en kæmpe blodtud.

Nielsen kom på banen igen til starten af 2. halvleg, som bød på to store chancer til hjemmeholdet. Efter et lille kvarter fik Vordingborgs rutinerede Mikkel Porsborg et dumt gult kort og det gav Gørslev muligheden for at komme lidt ind i kampen igen. Gæsterne formåede bare aldrig at blive farlige for alvor, og omvendt havde Nicolai Andreasen en friløber til at afgøre det i den anden ende.

Det skete heller ikke, og så blev der alligevel spænding til sidst, da Gørslev fik straffespark for hånd på bolden. Victor Larsen reducerede til 3-2, men tættere kom midtsjællænderne ikke.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?