11. juli 2020
I sidste sæson var det disse Vordingborg-drenge, der vandt SM-guld i marts: Fra venstre bagerst er det Jeppe Beck (er i dag i Ørslev), Niclas Bech, Oliver Skaaning, Emil Brandt, Rasmus Melsen (ikke med denne gang) og forrest Thomas Hebo. Privatfoto
I sidste sæson var det disse Vordingborg-drenge, der vandt SM-guld i marts: Fra venstre bagerst er det Jeppe Beck (er i dag i Ørslev), Niclas Bech, Oliver Skaaning, Emil Brandt, Rasmus Melsen (ikke med denne gang) og forrest Thomas Hebo. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vordingborg på vej mod SM-forsvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vordingborg på vej mod SM-forsvar
Sport Sjællandske - 12. december 2019 kl. 12:09
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I marts gik Vordingborgs daværende serie 1-mandskab - eller i hvert fald nogle af spillerne - hen og blev sjællandsmestre i indendørs fodbold på håndboldmål, og noget tyder på, at de kan gentage bedriften i det nye år.

I hvert fald er sydsjællænderne kommet godt fra start i denne vintersæsons indledende pulje, der er blevet spillet over to weekender i henholdsvis Hedehushallen og Hvalsø Hallerne, hvor de begge steder vandt det hele.

Hverken Fløng-Hedehusene, Stenlille eller Faxe Ladeplads kunne røre Vordingborg, der fik fuldt hus i dobbeltopgørene og blev nummer ét med 18 point i seks kampe.

Fløng-Hedehusene blev nummer to og går dermed med videre til A-mellemrunden 18. eller 19. januar, mens Stenlille og Faxe Ladeplads går videre til B-mellemrunden.

- Nu bliver det sjovt. Det bliver faktisk en mellemrunde med okay niveau, da der også er andre sjællandsseriehold med, siger Vordingborgs cheftræner Jan Faber, der ellers ikke blander sig i indendørs-sæsonen.

- Det får spillerne selv lov til. Vi har et løbeprogram, som spillerne selv følger her i vinterpausen og så får de lov at spille indendørs. Jeg har selv altid elsket det spil, og det er en god måde at holde sig i gang på med bolden. De hygger sig med det, siger Faber, der ikke er så bekymret for, om det kan give skader.

- Man kan også blive skadet ved at løbe en tur på landevejen, siger træneren.

Det er primært Thomas Hebo og Emil Brandt, der har stået for indendørs-holdet, hvor blandt andre Nicolai Andreasen har vist sig som en ligeså flittig målscorer som udendørs og målmand Niclas Bech som en ganske habil indefodboldspiller.

Vordingborg har også haft et andethold med, og det gik også videre til A-mellemrunden. Holdet var i pulje med et andet hold fra Faxe Ladeplads, der med den gamle indendørs-målmager Nikolaj Krag som profil gik hen og vandt den med 19 point i otte kampe.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?