5. august 2021
Nicolai Andreasen scorede et brag af et mål for Vordingborg, men det var ikke nok til sejr. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Nicolai Andreasen scorede et brag af et mål for Vordingborg, men det var ikke nok til sejr. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vordingborg gjorde Tårnby FF frustreret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vordingborg gjorde Tårnby FF frustreret
Sport Sjællandske - 18. juni 2021 kl. 22:12
Af John Ringstrøm

Vordingborgs skæbne i danmarksserien er for længst beseglet. Sydsjællænderne kan ikke undgå nedrykning, men til trods tog de til Vestamager fredag aften og drillede Tårnby FF ved at spille 2-2.

Amagerkanerne fører godt nok nedrykningsspillet, men de kan ikke vide sig helt sikre på ikke at havne blandt de ni hold, der rykker ud af puljen.

- De har stadig noget at kæmpe for, men vi havde snakket om, at vi ville gå ud og vise hjerte og slutte godt af. Jeg er sgu' stolt af drengene. Men Tårnby var frustrerede, siger Vordingborg-træner Jan Faber.

Gæsterne kom foran cirka midt i 1. halvleg, da Nicolai Andreasen valgte at smække bolden op i det ene målhjørne fra omkring 25 meters afstand, og efter den fantastiske aktion havde Victor Plenge blandt andet et forsøg på stolpen.

- Vi havde igen nogle kæmpe chancer, men deres målmand stod godt. Det gjorde Jakob Krag i vores mål nu også, for de havde også chancer, siger Jan Faber, der alligevel fik mere at juble over inden pausen.

Glenn Schreiber øgede nemlig Vordingborgs føring efter et hjørnespark, og det var ikke noget, der huede hjemmeholdet eller dets mange fans, der havde fundet vej til et varmt Vestamager Idrætsanlæg fredag aften.

Det er før »lykkedes« Vordingborg at smide føringer væk i denne sæson, og denne gang var heller ingen undtagelse.

Jan Faber måtte tage en sløj Mathias Drost ud i pausen, og bare få minutter efter pausen kom hjemmeholdet på 1-2. Måske ikke en direkte konsekvens af Drosts deroute, men alilgevel kostede det gæsterne at lave lidt om på holdet.

Det gav dog også lidt den anden vej, for kort efter var Vordingborg tre mod to på en omstilling, hvor Andreas Lissau bankede bolden over mål istedet for at spille indskiftede Benjamin Jensen.

Amagerkanerne pressede på og i 70. minut lykkedes det dem at komme på 2-2 i en situation, hvor ellers stærkt spillende Jakob Krag droppede.

- Vi har stadig chancer, selv om vi bliver presset. Men de har ikke de store, selv om de har bolden meget. De har et godt hold, og det var bestemt ingen sommerkamp. Der blev smadret igennem, konstaterer Jan Faber.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?