6. maj 2021
Frederik Christensen leverede som altid et sandt arbejdsraseri i front for Slagelse. Her er han i aktion mod Nykøbing FC. Foto: Thomas Olsen
Frederik Christensen leverede som altid et sandt arbejdsraseri i front for Slagelse. Her er han i aktion mod Nykøbing FC. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vigtig sejr til Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vigtig sejr til Slagelse
Sport Sjællandske - 10. april 2021 kl. 17:34
Af John Ringstrøm

Tre minutter før pausen dukkede Mikkel Milton Andersen op ved forreste stolpe og scorede Slagelse B&Is mål til 1-0.

Det blev kampens eneste mål i 2. divisionskampen ude mod Skovshoved og dermed tog vestsjællænderne en yderst vigtig sejr i bestræbelserne på at komme væk fra de fire nederste pladser i rækken.

Det var ovenikøbet anden gang i træk, Slagelse vandt i Gentofte Sportspark. Også HIK har hjemmebane her og de blev besejret 2-1 for et par uger siden, så den nordkøbenhavnske arena må nærmest betegnes som lidt af en favorit-udebane for slagelseanerne.

Kampen var ikke speciel godt spillet. Der var mere tale om heroisk fight fra vestsjællændernes side, for i perioder især i 1. halvleg og så til sidst, hvor »skovserne« kastede alt frem, var gæsterne presset i defensiven.

Slagelse holdt stand, hvilket ikke mindst skyldes målmand Sebastian Olsen, men også de to midterforsvarere Nicklas Venzel og Jean-Claude Bozga afviste de fleste af hjemmeholdets tilløb til muligheder.

I den anden ende kunne gæsterne såmænd godt have afgjort det med en scoring nummer to. Frederik Christensen og Mathias Bjaldby var i fællesskab tæt på at gøre det til 2-0, men det blev ved det ene af Mikkel Milton, og det var rigeligt til at sikre de tre vigtige point.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?