4. august 2020
Efter en kort afstikker til IF Stadion er Jacob Zøhner tilbage i Næstved Herlufsholm Håndbold, hvor han kan få comeback allerede torsdag aften. Foto: Jens Wollesen
Efter en kort afstikker til IF Stadion er Jacob Zøhner tilbage i Næstved Herlufsholm Håndbold, hvor han kan få comeback allerede torsdag aften. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velkendt forstærkning til skadesramt bagkæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkendt forstærkning til skadesramt bagkæde
Sport Sjællandske - 23. oktober 2019 kl. 20:50
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sæsonpremieren i 2. division mod TMS Ringsted pådrog venstrebacken Jasper Jacobsen fra Næstved Herlufsholm Håndbold sig en slem ankelskade, der stadig holder ham ude af spillet.

Nu har sydsjællænderne dog sikret sig en »gammel« kending som forstærkning i den skadesramte bagkæde.

Efter kun tre kampe for rivalerne fra københavnerklubben IF Stadion, er 20-årige Jacob Zøhner tilbage i Næstved Herlufsholm, hvor han var en markant profil i sidste sæson.

Den gennembrudsstærke bagspiller kan få comeback allerede i tordagens hjemmekamp mod Furesø Håndbold i Herlufsholm Idrætscenter - og han glæder sig over at være tilbage.

- Jeg kender cheftræneren, de fleste af holdkammeraterne samt ledelsen, som jeg har det godt med, siger Jacob Zøhner.

- Efter at have trænet med drengene må jeg sige, at truppen ser spændende ud - dem fra sidste år er bare blevet endnu bedre, og nye spændende spillere er kommet til.

Dygtig i begge ender
Trods Jasper Jacobsens skade har Næstved Herlufsholm vundet sæsonens fire første kampe, og topholdet er det eneste med maksimumpoint i rækken.

Og nu skulle tilgangen af Jacob Zøhner gerne hjælpe sydsjællænderne til at konsolidere topplaceringen.

- Jacob efterlod et meget stærkt sportsligt aftryk hos os i sidste sæson og faldt godt til i spillertruppen, siger Jens Mølby, der er koordinator for klubbens herrer.

Den nye aftale med Jacob Zøhner gælder resten af denne sæson, samt sæsonen 20/21, og cheftræner Tomas Laursen er meget tilfreds med tilgangen.

- Vi får en tovejsspiller, som er dygtig i begge ender af banen, og som vil tilføre vores trup yderligere dimensioner, siger Tomas Laursen.

- Vi forventer ikke mirakler af Jacob med det samme. Aftalen er lavet med et langsigtet perspektiv. Han har kun trænet med et par gange og døjer stadig med en overbelastningsskade, som han skal komme sig over, inden vi får hans fulde potentiale foldet ud.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?