15. august 2020
Frederik Juul Søllested spillede en god kamp for Slagelse og stod bag oplægget til udligningen til 1-1 mod Hillerød. Her er han i aktion mod Helsingør. Foto: Allan Nørregaard
Frederik Juul Søllested spillede en god kamp for Slagelse og stod bag oplægget til udligningen til 1-1 mod Hillerød. Her er han i aktion mod Helsingør. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvittigt anførermål gav Slagelse sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvittigt anførermål gav Slagelse sejren
Sport Sjællandske - 09. november 2019 kl. 18:29
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lignede en pointdeling i efterårets sidste 2. divisionskamp på Harboe Arena i Slagelse, hvor Hillerød var på besøg.

Det stod 1-1 og stadiontavlen kørte på sit 91. minut, da Slagelse B&Is anfører Patrick Venzel nærmest fik foræret bolden af gæsternes Mathias Johnsen, der ikke havde styr på sin aflevering. Venzel tog chancen fra cirka 40 meters afstand helt ude ved sidelinjen, hvorfra han, resten af aktørerne og de 296 tilskuere kunne se bolden sejle over Hillerød-målmand Rasmus Lyng og ind i mål.

Kort efter fløjtede den unge dommer Stefan Fyhn af og jublen ville nærmest ingen ende tage hos vestsjællænderne, der ikke havde vundet i 11 divisionskampe, eller omregnet til 990 i minutter, siden sejren over Holbæk 21. august.

Forinden var spillet en kamp, hvor Hillerød ellers kom bedst fra land og også havde bolden mest og de største chancer i 1. halvleg, hvor Magnus Nathansen scorede til 0-1 i 39. minut.

Hjemmeholdet kom dog meget bedre med i 2. halvleg og blev farlige på dødbolde, selv om Slagelses normale farlige våben på det område, Rasmus Grønne og Nicklas Venzel, var ude med skader. I stedet var Mathias Bjaldby, Frederik Juul Søllested og Christoffer Thrane tæt på med hovedstød, men det var Patrick Andersen, der med et kvarter tilbage stod bag udligningen på et godt indlæg fra Søllested. I situationen så Hillerød-keeper Lyng ikke alt for heldig ud.

Værterne havde også bolden i mål til 2-1 kort efter, men der blev fløjtet for offside.

Omvendt havde gæsterne nogle enorme chancer i den anden ende mod slutningen, hvor især anfører Jonathan Witt var fri et par meter fra mål, men Slagelse-anfører Oliver Foss hev en af sæsonens vigtigste redninger frem.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?