7. august 2020
Chelsea Ingabire gav prøver på sin farlige springserv i pokalkampen mod Brøndby, hvor VK Vestsjællands anfører blev sit holds topscorer med otte point. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Chelsea Ingabire gav prøver på sin farlige springserv i pokalkampen mod Brøndby, hvor VK Vestsjællands anfører blev sit holds topscorer med otte point. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VKV spændte ben for sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VKV spændte ben for sig selv
Sport Sjællandske - 23. januar 2020 kl. 21:56
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Volleyligaen har VK Vestsjællands kvinder taget sæt fra Brøndby to gange i denne sæson, og derfor var der håb om, at VKV'erne kunne drille de forsvarende pokalvindere i tordagens kvartfinale hjemme i Korsør-hallen.

Det tog dog ikke Brøndby ret meget mere end en time at vinde klart med 3-0, og værterne var kun foran én gang i de tre sæt.

Den enlige føring sørgede Elisabeth Safari for med en god serv til 6-5 i trejde sæt.

Brøndby svarede dog igen med fem point på stribe, og det var et meget godt billede på kampen, hvor vestsjællænderne i perioder spillede pænt med, men også havde flere lange udfald.

- Vi står lidt i vejen for os selv. I perioder spiller vi godt, og vi nærmer os også Brøndby et par gang, men så laver vi nogle fejl og kommer ud af vores rytme, og så er det svært at finde den igen, siger VKV's anfører Chelsea Ingabire.

I slutningen af første sæt var hjemmeholdet ved at lukket hullet, da de reducerede fra 14-20 til 17-20, men så smuttede koncentrationen igen, og Brøndby tog fire point på stribe og vandt efterfølgende 25-19.

- Når vi er lige ved målstregen, så mangler vi det sidste skridt. Der skal vi kunne steppe op, siger Chelsea Ingabire.

- Brøndby er selvfølgelig et godt hold, men vi saboterer det for os selv. Vores topniveau er fint, men bundniveauet skal være højere. Når man falder helt ned på jorden, er det jo svært at komme op, siger hun.

Chelsea Ingabire blev topscorer for VK Vestsjælland med otte point, mens Emilie Højland fulgte lige efter med syv point.

De fleste af dem blev scoret efter fint samarbejde med hæver Sabina Adilovic.

Deres overraskende centerangreb kunne Brøndby- spillerne ikke rigtig dæmme op for, men til gengæld havde favoritterne godt fat i VKV'ernes mere hårdtslående angribere.

Den austalske kantspiller Harriet Gillson måtte således nøjes med fem point, mens unge Emma Gylling blev noteret for tre »scoringer«.

Så var der mere eksplosivt krudt i gæsterne, hvor ikke mindst 189 centimeter høje Sofia Bisgaard ragede op både fysisk og sportsligt.

Den kun 17-årige diagonalspiller bombede 18 point hjem for Brøndby, og kantspilleren Jaime Kosiorek gjorde også ondt på KV med 11 point.

Det blev dog Sille Hansen, der afgjorde kampen med to serve-esser til 25-15, og dermed bookede pokalmestrene en plads i året Final 4 i Aarhus 21. og 22. februar.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?