19. januar 2021
Kim Buchwald og holdkammeraterne fra VK Vestsjælland har haft meget at juble over gennem årene, men aldrig en plads i Final 4. Det kom først sent lørdag eftermiddag i Aarhus. Foto: Claus Rasmussen
Kim Buchwald og holdkammeraterne fra VK Vestsjælland har haft meget at juble over gennem årene, men aldrig en plads i Final 4. Det kom først sent lørdag eftermiddag i Aarhus. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VKV er endelig klar til Final 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VKV er endelig klar til Final 4
Sport Sjællandske - 21. november 2020 kl. 18:50
Af Claus Rasmussen

I den første weekend af februar skal der spilles Final 4 i pokalturneringen i volleyball i Ny Stadionhal i Aarhus, og for første gang har VK Vestsjælland et hold med blandt de fire bedste.

Lørdag eftermiddag spillede klubbens herrer kvartfinale i Gl. Stadionhal i den jyske hovedstad, og her blev det til en 3-1 sejr over ASV Elite.

Vestsjællænderne vandt 25-20, 20-25, 25-14, 25-21, men det kneb med at få lukket kampen i fjerde sæt.

VKV var foran 22-14 inden værterne fik kæmpet sig næsten hele den lange vej tilbage i sættet.

- Vi førte jo stort, og så kom man da lige til at tænke, at nu var vi tæt på - og at vi faktisk havde vundet. Men det havde vi jo ikke, siger VK Vestsjællands rutinerede libero Kim Buchwald.

- Men det gik til sidst, tilføjer han med lettelse i stemmen.

Det er ikke alene første gang, VK Vestsjælland kvalificerer sig til det afsluttende stævne, det var også første gang herrerne vandt på udebane over ASV.

- Jeg var ellers begyndt at tvivle på, at det nogensinde skulle lykkes at komme i Final 4, siger Kim Buchwald.

- Vi føler, at vi selv vandt kampen i dag. Vi var godt forberedt på dem, og når vores angreb fungerede, så var vi bedre end dem. De lever mere af at være gode i forsvaret.

Allerede søndag mødes de to hold igen, når ASV kommer på besøg i Korsørhallen i Volleyligaen, og så vil det vise sig om revanchetørst eller sejrsglæde er den største motivationsfaktor.

- Den er hård for dem. Det er os, der kan sove længe, mens de skal afsted på en lang bustur. Og med det rygstød, vi har fået i dag, så er vi klar igen, siger Kim Buchwald.

Udover VK Vestsjælland er også Gentofte og Nordenskov klar til Final 4-stævnet, mens den fjerde og sidste semifinalist findes søndag, når Middelfart får besøg af Marienlyst.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?