10. august 2020
Clara Windeleff bliver budt velkommen til VK Vestsjælland af klubbens Sport- og Eventchef Daniel Gordon. Privatfoto
Clara Windeleff bliver budt velkommen til VK Vestsjælland af klubbens Sport- og Eventchef Daniel Gordon. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VK Vestsjælland snupper stortalent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VK Vestsjælland snupper stortalent
Sport Sjællandske - 15. juli 2020 kl. 07:48
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

36 gange er Clara Windeleff trukket i ungdomslandsholdets kampdragt, og snart trækker hun også VK Vestsjællands trøje over hovedet for første gang.

Da Fortuna Odense for nylig valgte at opgive sit hold i Volleyligaen på grund af mangel på spillere, stod Clara Windeleff pludselig uden klub - og så slog VKV til og sikrede sig det 18-årige fynske stortalent, der har vundet adskillige medaljer ved ungdoms-DM og været udtaget til utallige dreamteams.

- Jeg er meget glad for Claras skifte til VK Vestsjælland, og hun kommer til at passe perfekt ind på holdet, siger træner Jovan Sajnberger.

- Det ekstraordinære ved hende er, at hun kan spille flere positioner på meget højt niveau. Som person er hun virkelig positiv, så hende glæder jeg mig til at arbejde sammen med i den kommende sæson, siger han.

I forvejen har VK Vestsjælland hentet Oriana Guerrero fra Colombia, og Sofija Richlieva fra Makedonien, og med tilgangen af Clara Windeleff drømmer VKV'erne nu om at spille med om de sjove pladser i ligaen.

Det er dog ikke sikkert, at Clara Windeleff er til rådighed i hele sæsonen.

Ud over at være en dygtig indendørsspiller, er den 184 centimeter høje teenager nemlig også stærk i beachvolley, hvor hun er udtaget til EM for både U20 og U22 i løbet af efteråret.

Derudover er hun en del af seniorlandsholdet sammen med erfarne Line Trans Hansen, og aftalen med VK Vestsjælland giver hende mulighed for fortsat at prioritere beachvolley.

Der vil derfor være perioder i sæsonen, hvor Clara Windeleff vil dyrke sin karriere i sandet fremfor indendørs træning og kampe, og det spillede ind i valget af fremtidig klub.

- Da mit tidligere hold trak sig fra Volleyligaen, skulle jeg søge andre muligheder, for at kunne videreudvikle mig som spiller. Mit valg er faldet på VK Vestsjælland, som jeg glæder mig rigtig meget til at spille for i den kommende sæson. Her får jeg muligheden for at kombinere ligavolley og samtidig også tilgodese beachvolley, hvilket jeg er meget taknemmelig for, siger Clara Windeleff, der i øvrigt vandt weekendens beach-stævne i Kolding sammen med Sofia Nørager Bisgaard.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?