9. april 2020
Canadiske Samuel Kloke spillede sin bedste kamp for VK Vestsjælland og var stærkt medvirkende til sejren i Ishøj. Foto: Claus Rasmussen
Canadiske Samuel Kloke spillede sin bedste kamp for VK Vestsjælland og var stærkt medvirkende til sejren i Ishøj. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VK Vestsjælland i slutspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VK Vestsjælland i slutspil
Sport Sjællandske - 16. februar 2020 kl. 19:23
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en direkte duel om den ottende og sidste plads i volleyligaens slutspil løb VK Vestsjælland med sejren i Ishøj.

Men vi skulle helt frem til ombolde i femte og sidste sæt, før gæsterne kunne tage fra Ishøj Idrætscenter med sejren.

- Ja, den var meget tæt. Vi var nede 9-12 i femte sæt, men kom på 12-12 og derfra skiftede vi point, forklarer VK Vestsjælland-træner Silvio Villa.

Hans mandskab fik dog matchbold mod sig ved 14-13 til værterne, men vestsjællænderne kom igen og sikrede sig to macthbolde ved 15-14 og 16-15. Først på den tredje til 18-16 kom sejren i hus.

- Vi kunne have tabt. Men i sidste ende holdt vi fokus og begrænsede vores fejl. Vi spillede fint og det var vigtigt, når det var så tæt til sidst, konstaterer en glad Villa.

VK Vestsjælland vandt første sæt, men tabte så andet. Tredje sæt hev de knebent hjem med 25-23, og så lå sejren indenfor rækkevidde i fjerde sæt.

Men her kørte det ikke rigtig for gæsterne, der fulgte med til 18-16 til Ishøj, før værterne igen trak fra og sikrede sig sættet.

- Vi missede chancen i fjerde sæt, hvor vi spillede på et lavere niveau, end vi normalt gør. Men jeg tror også, drengene var lidt nervøse. Det var en vigtig kamp, som ville afgøre, om vi skulle spille slutspil eller ende blandt de to nederste hold, konstaterer Silvio Villa, der dog glæder sig over, at hans spillere trak sig op ved hårrødderne i femte sæt.

- I de vigtige momenter spillede vi godt og var stabile, siger træneren.

Retfærdigvis skal det dog siges, at vestsjællænderne ikke når længere end kvartfinalen. Modstanderen bliver suveræne Gentofte, der har vundet alle 18 kampe i grundspillet.

Til gengæld kan Korsør-holdet spille frit. Det glæder også Silvio Villa, at holdet nåede ottendepladsen med ham ved roret.

- Jeg tror ikke, det er den sidste halvanden måned, der gør en forskel. Vi har bygget det her op siden august, så jeg skal ikke tage æren for, at vi nu er i slutspillet, siger italieneren med et smil.

Omvendt giver han canadiske Samuel Kloke en stor del af æren for sejren i Ishøj.

- Han spillede sin bedste kamp. Han var effektiv i både serven, angrebet og modtagninger. Han gik forrest og spillede en sikker kamp, siger Silvio Villa.