6. maj 2021
- Det var dejligt med en sejr i Avarta, siger knæskadede Julius Madsen, der dog ærgrer sig over, at han måtte nøjes med at se på, da holdkammeraterne fra Næstved hentede tre point i søndagens 2. divisionskamp. Foto: Simon Ydesen
- Det var dejligt med en sejr i Avarta, siger knæskadede Julius Madsen, der dog ærgrer sig over, at han måtte nøjes med at se på, da holdkammeraterne fra Næstved hentede tre point i søndagens 2. divisionskamp. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung Næstved-spiller på krykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung Næstved-spiller på krykker
Sport Sjællandske - 27. april 2021 kl. 07:06
Af Claus Rasmussen

Kun 17-årige Julius Madsen måtte nøjes med at se på, da Næstveds 2. divisionshold søndag vandt udekampen mod Avarta med 2-0.

Og den »grønne« teenager kommer formentlig også til at nøjes med tilskuerrollen i den resterende del af sæsonen.

Torsdag kom han til skade med knæet under træning, og nu humper han rundt på krykker.

- Selv hvis det ikke er så slemt, så tager det nok et par måneder at komme over med genoptræning og det hele. Og der er jo kun en måned tilbage af sæsonen, siger Julius Madsen.

Næstved spiller sidste kamp 5. juni, og meget tyder altså på, at de kommende seks kampe bliver uden den talentfulde midtbanespiller.

- Jeg skulle til at lægge en aflevering, da jeg blev ramt på overkroppen. Jeg blev presset forover, men mit ben blev stående på jorden, og så gav det et vrid i knæet, siger Julius Madsen, der måtte forlade træningen i store smerter.

Siden er han blevet tjekket af fysioterapeuter og læger, og tirsdag blev knæet røntgenfotograferet for at undersøge, om der var brud på knæskallen. Og nu venter han så på pinebænken.

- Jeg skal til en speciallæge, og så bliver jeg forhåbentlig sendt til en MR-scanning, siger Julius Madsen.

- Knæet er ikke hævet, og det er positivt, for så er det nemmere at få det scannet. Jeg kan også godt strække og bøje benet, men jeg kan ikke lægge vægt på det uden smerter. Så jeg kan ikke gå uden krykker, siger han.

Hvor lang tid, der går, før Julius Madsen igen kan stikke i fodboldstøvlerne, tør han ikke give noget bud på, men utålmodigheden har allerede meldt sig hos den unge sydsjællænder.

- Jeg bliver rastløs, når jeg ikke kan lave noget som helst. Hvis der er alvorligt, så vil jeg jo gerne i gang med at træne det rigtigt op så hurtigt som muligt, siger Julius Madsen, der er godt træt af at blive bremset i sin udvikling.

- Det lignede, at jeg kunne få noget mere stilletid nu, så skaden kunne ikke komme i en værre periode. Når man er ung, gælder det jo bare om at spille, siger han.

- Nu håber jeg bare, at jeg kan starte op på lige fod med de andre efter sommerferien.

Julius Madsen har kontrakt med Næstved Boldklub to et halvt år endnu.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?