5. august 2020
Thomas Larsen har været med i en snes år for Dianalund/Tersløse og rundede mod KSG sin førsteholdskamp nummer 350. Her er han i aktion for et par sæsoner siden. Foto: Simon Ydesen
Thomas Larsen har været med i en snes år for Dianalund/Tersløse og rundede mod KSG sin førsteholdskamp nummer 350. Her er han i aktion for et par sæsoner siden. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ufattelig start af Dianalund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ufattelig start af Dianalund
Sport Sjællandske - 06. oktober 2019 kl. 22:22
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det hører til de virkelige sjældenheder at spille to gange uafgjort af to mulige i en håndboldsæsonstart. Men at spille uafgjort tre gange i træk er nærmest historisk, og det har Dianalund/Tersløse (DTH) nu præsteret med senest 31-31 hjemme i Holberg-hallen mod KSG.

- Jeg tror aldrig, jeg har set det før. Det er vildt. Men med lidt mere skarphed havde vi taget to point, siger DTH-træner Dennis Jensen.

I modsætning til de første kampe begyndte angrebsspillet at fungere. Omvendt gik det forsvarsmæssigt ikke så godt.

- Vi havde nogle fine afslutninger og det var også til mere end 31 mål. Blandt andre kom Casper Elkjær rigtig godt i gang, siger Jensen.

- Kan vi kombinere det gode angrebsspil med godt forsvarsspil, bliver vi gode, siger træneren med et smil.

Tæt frem til slutningen
Værterne gik til pausen foran med to mål og i løbet af 2. halvleg blev føringen udbygget til fem. Gæsterne kom dog op igen og var kun bagud med én-to stykker.

- Vi var i fin kontrol, men var lidt uheldige med at ramme overligger og brænde fra fløjene. De fik tro på det og så blev det tæt resten af vejen, fortæller Dennis Jensen, der så sit mandskab have muligheden for sejren til sidst.

- Vi har bolden og spiller den op til en fløjchance, hvor vi måske bliver snydt lidt for et straffekast. De får så bolden med 15 sekunder tilbage, men vi holder dem væk. KSG var også bedre, end jeg tidligere har set, med en ny højreback. Men det er ingen katastrofe, at vi ikke har vundet endnu. Kan vi vinde torsdag (mod Ledøje-Smørum, red.), er vi med, konstaterer Dennis Jensen.

Rutinerede Thomas Larsen spillede sin kamp nummer 350 og blev topscorer med otte mål.

- Han har spillet i 20 sæsoner. Det er det glade vanvid, siger Jensen med et grin.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?