4. december 2020
Alberte Velling lagde stærkt ud og stod for fire af Slagelses fem første mål, og bagspilleren blev også sit holds topscorer mod KSI med ni træffere. Foto: Jens Wollesen
Alberte Velling lagde stærkt ud og stod for fire af Slagelses fem første mål, og bagspilleren blev også sit holds topscorer mod KSI med ni træffere. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort igen efter dramatisk afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort igen efter dramatisk afslutning
Sport Sjællandske - 02. oktober 2019 kl. 13:39

En udvisning, et misbrugt straffekast og et frikast på stolpen efter slutsignalet.

Det var indholdet af de sidste 30 dramatiske sekunder af 3. divisionskampen mellem Slagelse og KSI.

Ida Koefoed var tæt på at blive matchvinder for vestsjællænderne på kampens sidste afslutning, men i stedet sluttede opgøret 23-23, og dermed har Slagelse spillet uafgjort i sæsonens to første kampe.

- Hvis nogen havde sagt, at vi ville stå med to point efter at have mødt sidste sæsonens nummer tre og nedrykkerne fra 2. division, så havde jeg været tilfreds, siger Slagelses træner Sebastian Hedemand.

Selv om Slagelse var bagud i slutfasen, kan han alligevel ikke lade være med at ærgre sig lidt over, at det ikke blev til en hjemmesejr mod KSI.

I første halvleg var værterne nemlig foran med seks mål, og ved pausen var føringen stadig på 15-12.

- Vi havde fuldstændig styr på det i første halvleg, men vi kom lidt skævt ud til anden halvleg. Lige så flot, som det var før pausen, lige så skidt var det efter. Vi spillede sidelæns og alt for individuelt, og vi havde svært ved at lave mål, siger Sebastian Hedemand.

Stærk start af Velling
I begyndelsen af kampen var det især Alberte Velling, der trak et stort læs. Bagspilleren scorede fire af Slagelses fem første mål, og da KSI-forsvaret gav hende mere opmærksomhed, tog Ida Koefoed over med en række flotte scoringer.

- De spiller begge en rigtig flot kamp, men kører træt til sidst, og så får vi ikke brugt vores fløje og streg godt nok, siger Sebastian Hedemand.

Til gengæld var de københavnske gæster gode til at sætte stregspilleren i scene, og hun voldte Slagelse-forsvaret store problemer.

- Det fik vi ikke løst. Deres stregspil gav både mål, straffekast og udvisninger, siger Sebastian Hedemand, der gav comeback til Signe Dieu i midterforsvaret.

- Hun har kun trænet et par gange, og man skal jo lige lære dem, man står ved siden af, at kende. Men nu har vi heldigvis hele næste uge, inden vi skal spille igen, siger Sebastian Hedemand.

- Og bare det, at vi sidder i omklædningsrummet og er lidt frustrerede over, at vi ikke vandt, viser, at der er noget at bygge på.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?