20. oktober 2021
Line Grøndahl forsøger at klemme sig mellem to B93'ere.
gallery icon

Se billedserie

Line Grøndahl forsøger at klemme sig mellem to B93'ere.
Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort fightet hjem af bundholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort fightet hjem af bundholdet
Sport Sjællandske - 10. oktober 2021 kl. 16:04
Af John Ringstrøm

Rækkens nummer to B93 blev knockout'et på stadion i Næstved søndag eftemiddag, men primært på spillersiden.

Gæsternes Viktoria Einsbor måtte en tur på sygehuset med en mulig brækket ankel, mens målvogter Vanessa Edith Karungi blev erstattet i pausen af Ida Tommerup, da Karungi var blevet ramt i hovedet af en støvle.

Men det var dog københavnerne, der sad på det meste i opgøret. Hjemmeholdet kom ikke frem til ret meget i de første 45 minutter, men omvendt holdt det også stand overfor et godt spillende B93-hold, der anført af især deres nummer 10, Linnea Borbye, og den fysisk stærke angriber Omewa Joy Ogocuhckwu, satte pres på sydsjællændernes defensiv.

Efter pausen kom værterne noget bedre med. Specielt efter en times spil, hvor et par fremstød godt kunne have været honoreret med et mål eller to, hvis eksempelvis Nicoline Dam Schrøder eller Line Grøndahl havde haft mere held og måske dygtighed med deres aktioner.

Næstved HGs tropper havde pludselig en slags momentum, men 93'erne var gode til at spille sig ud af værternes pres.

- Vi holder os inde i kampen og efter 60-70 minutter kommer vi også frem til lidt chancer. Der kom lidt plads til os, siger Næstved HGs cheftræner Steen Hansen, som dog ikke er bleg for at rose modstanderne.

- Det er nok det bedst spillende hold i rækken og især Linnea Borbye på højrekanten havde vi et ekstra øje på. Men planen var at holde deres midterforsvar i at slå lange bolde ud til hende, og det lykkedes fint, siger Hansen.

Østerbro-holdet havde lidt større muligheder mod slutningen for at afgøre kampen. Blandt andet et frispark lige udenfor feltet, men der blev afsluttet dårligt i hjemmeholdets mur.

Øvrige indlæg og nærgående forsøg tog keeper Christina Kese Jensen sig sikkert af.

- Vi er meget glade for det ene point. Nu har vi spillet uafgjort med både Odense og B93 og er ubesejret i tre kampe, konstaterer træneren.

1. division, kvinder
Næstved Herlufsholm - B93: 0-0

Næstved HGs hold:
Christina Kese Jensen - Patricia Bruun, Katrine Krag-Andersen, Karoline Ellegaard, Ida Skovbo - Julia Hjørlunde Hansen, Celine Troest, Camilla Jensen, Nicoline Dam Schrøder (87/Josefine Mejer) - Rachel Shtainshnaider - Line Grøndahl.

Rejser du til udlandet i år?