25. september 2020
Kasper Lund scorede tre gange, da Næstved Herlufsholm og topholdet SUS Nyborg spillede uafgjort i en intenst herrefight. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kasper Lund scorede tre gange, da Næstved Herlufsholm og topholdet SUS Nyborg spillede uafgjort i en intenst herrefight. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uafgjort blev fejret som en sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uafgjort blev fejret som en sejr
Sport Sjællandske - 08. februar 2020 kl. 17:56

Tre nederlag i træk har kostet Næstved Herlufsholm chancen for oprykning til 1. division, men det var ikke til at se, da de sydsjællandske håndboldherrer havde besøg af topholdet SUS Nyborg lørdag eftermiddag.

Der var intens fight over hele linjen i samtlige 60 minutter, og da tiden løb ud stod Mikkel »Døve« Pedersen med et straffekast og mulighed for at sikre værterne det ene point.

SUS Nyborgs keeper Kasper Kausholt havde leveret stribevis af store redninger i kampen, men Næstved Herlufsholms playmaker var ligeglad og lagde overlegent bolden i mål uden skudfinter.

- Man skal jo gøre det, når målmanden mindst venter det..., siger Mikkel Pedersen med et grin efter at have fejret 25-25 resultatet i omklædningsrummet.

- Jeg havde godt nok lyst til at synge en sejrssang, men det havde nok været upassende. Men efter tre nederlag var det rigtig vigtigt, at vi fik vist, at vi godt kan spille håndbold, for vi har været ramt på selvtilliden, siger han.

I den omvendte kamp i efteråret vandt Næstved Herlufsholms med et enkelt mål, og sydsjællænderne er stadig de eneste, der har taget point fra fynboerne i sæsonen.

Og selv om lørdagens ene point ikke kan bruges til alverden, når man er nummer fire og ni point efter topholdet i stillingen, så kan træner Tomas Laursen bruge indsatsen på banen til en hel del.

- Vi er jo i gang med en proces med henblik på næste sæson, men vi skal ikke sløse resten af den her sæson væk. Og efter den nedtur vi har haft, er det flot at kunne rejse sig både mentalt, fysisk og indstillingsmæssigt mod rækkens nummer et, siger Tomas Laursen.

Oliver Romme blev topscorer for Næstved Herlufsholm med seks mål, mens Joakom Rydal og Niclas Thyssen var farligst hos gæsterne med hver fem.

SUS Nyborg fører stadig rækken med to point ned til IF Stadion, der dog har spillet en kamp mindre.

- Så nu har vi givet Stadion en lille hjælp, men det var mest en hjælp til os selv, siger Tomas Laursen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?