27. maj 2020
Anders Skaarup og Kim Astrup fik kun én kamp med årets Denmark Open - ligesom en hel flok andre danskere. Foto: Claus Rasmussen
Anders Skaarup og Kim Astrup fik kun én kamp med årets Denmark Open - ligesom en hel flok andre danskere. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trist dansker-dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trist dansker-dag
Sport Sjællandske - 15. oktober 2019 kl. 21:51
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rasmus Gemke.
Sådan. Så er hele rækken af danske vindere på førstedagen af Denmark Open remset op.

Efter nederlag til både Hans-Kristian VIttinghus, Jan Ø. Jørgensen, Line Kjærsfeldt, Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen samt den unge damedouble Christine Busch og Amalie Schulz var stemningen i Odense Idrætshal da også derefter, da Kim Astrup fra Team Skælskør og Anders Skaarup gik på banen til tirsdagens sidste danskerkamp.

Den var trist, og det formåede den ottendeseedede herredouble ikke at ændre på.

Astrup og Skaarup tabte i to sæt til Lu Ching Yao og Yang Po Han fra Taiwan, og kampen var ikke nær så spændende, som cifrene 21-18, 21-19 måske antyder.

De hvidklædte danskere var bagud stort set fra start til slut, og selv om de fik kæmpet sig foran 17-16 i andet sæt efter seks point på stribe, så rakte det ikke.

- Vi taber, fordi jeg spiller ad Helvede til. Jeg falder fuldstændig fra hinanden efter første bold. Længere er den ikke, siger en skuffet og fåmælt Kim Astrup.

Anders Skaarup kan sætte lidt flere ord på nederlaget, der var parrets første mod asiaterne - efter tre sejre i de hidtidige kampe.

- Det blev en rigtig skidt kamp for os, som vi ikke har det særlig godt med i systemet lige nu. Havde de så bare spillet op til deres bedste, så havde det været okay at tabe, siger Anders Skaarup.

Onsdag skal en stribe andre danskere forsøge at rette op på tirsdagens resultater.

I herresingle skal VM-finalisten Anders Antonsen og den tidligere verdensmester Viktor Axelsen i kamp mod henholdsvis Kidambi Srikanth fra indien og Kenta Nishimoto fra Japan, og i damesingle møder Mia Blichfeldt den stærke thailænder Thailand Ratchanok Intanon, der er seedet som nummer seks.

Desuden skal to damedoubler i kamp. Amalie Magelund og Freja Ravn møder de fjerdeseedede kinesere Chen Qing Chen og Jia Yi Fan, mens Maiken Fruergaard og Sara Thygesen møder andenseedede Yuki Fukushima og Sayaka Hirota fra Japan.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?