7. maj 2021
Jeppe Madsen (hvid trøje) spillede en stor kamp for Team FOG Næstved, men det var ikke nok for den unge vikar-anfører og hans mandskab, som nu kan gå på tidlig sommerferie. Foto: Jens Wollesen
Jeppe Madsen (hvid trøje) spillede en stor kamp for Team FOG Næstved, men det var ikke nok for den unge vikar-anfører og hans mandskab, som nu kan gå på tidlig sommerferie. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredje kamp blev endestation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredje kamp blev endestation
Sport Sjællandske - 12. april 2021 kl. 21:54
Af John Ringstrøm

Det blev til tidlig sommerferie for chefcoach Arnel Dedic og hans Team FOG Næstved-tropper, da de mandag aften blev slået ud af kvartfinaleserien i basketligaen.

Svendborg Rabbits havde vundet de to første opgør og skulle bare bruge en enkelt sejr mere for at spille sig i semifinaleserien mod Bakken Bears, og det gjorde de sydfynske »kaniner« på hjemmebane med 102-97 efter endnu et tæt opgør mellem de to hold.

Team FOG Næstved måtte undvære en karantæneramt anfører Philip Hertz samt den rutinerede guard Frederik H. Nielsen, som skulle være far lige omkring spilletidspunktet, så det lignede på forhånd en temmelig umulig opgave at slå Svendborg.

Men sydsjællænderne gjorde det formidabelt. Det kunne endnu engang være gået til begge sider, for kun ganske få point skilte de to mandskaber hele vejen igennem.

Hos gæsterne var det især Alante Fenner og Jeppe Madsen, der var udnævnt til vikar-anfører, som viste vejen, mens Brandon Tabb var hypervarm hos værterne.

Omkring et halvt minut før tid reducerede en anden velspillende Næstved'er, Jahmal Jones, til 95-97, og med 17 sekunder tilbage gjorde Fenner det til 97-99 på straffekast. Tættere kom udeholdet dog ikke, da det ikke formåede at få standset Svendborg på bolden i slutsekunderne.

Svendborg startede bedst hjemme i »kaninhulen« og kom foran 6-0, men Team FOG Næstved fik spillet sig ind i kampen og endda også foran i første periode.

I anden periode indledte Jeppe Madsen med en trepointscoring og var ganske enkel forrygende spillende frem til pausen. Det betød, at sydsjællænderne kunne gå ud til en trænersnak i omklædningsrummet med en føring på 50-46.

Spændingen fortsatte i tredje periode, hvor det dog begyndte at gå lidt ned af bakke for Jeppe Madsen. Den unge Team FOG-spiller satte først en ny tre'er, men brændte senere og fik også sin fjerde fejl mod slutningen. Svendborg bragte sig igen foran men kun med fire point, så alt var åbent inden fjerde periode.

Her måtte Madsen udgå med sin femte fejl, men han havde også lavet 16 point og gjort sit til, at Team FOG var med i kampen.

Det lugtede også af en fjerde kamp, da gæsterne pludselig førte med 85-81 i en periode, hvor Miki Novovic viste gode takter.

Men fynboerne havde svært ved bare at lægge sig ned. Og især Brandon Tabb, som nu havde fået profil-selskab af Brandon Norfleet. De to lavede tilsammen 58 af hjemmeholdets 102 point.

Team FOG Næstved taber derfor 0-3 i kampe til Svendborg.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?