16. januar 2021
Mikkel Pedersen (til højre) var sikker i feltet, havde fingerspidserne på et farligt langskud og præsterede en regulær mirakelredning i tillægstiden, da Haslev spillede 0-0 mod NFB. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Pedersen (til højre) var sikker i feltet, havde fingerspidserne på et farligt langskud og præsterede en regulær mirakelredning i tillægstiden, da Haslev spillede 0-0 mod NFB. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre-meter-mand holdt nullet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre-meter-mand holdt nullet
Sport Sjællandske - 20. oktober 2019 kl. 15:48
Af Claus Rasmussen

Haslevs sjællandsereiehold havde bolden i størsteparten af opgøret mod Nordfalster Boldklub, men de ineffektive værter formåede ikke rigtig at bruge den til noget fornuftigt. Og i tillægstiden var det så tæt på at blive til et nederlag i årets sidste hjemmekamp.

NFB's anfører Mads Delord Lind Jensen kom på skudhold i venstre side af straffesparksfeltet og fyrede bolden fladt mod mål. Her kom Haslev-forsvareren Bertram Stenkløv kurende og snittede bolden i en blød bue over keeper Mikkel Pedersen.

Troede alle.
I stedet for at række armene jublende i vejret over 1-0 scoringen, stoppede falstringernes hænder i hovedhøjde, inden de tog sig til panden i uforstående ærgrelse.

I målet fik Mikkel Pedersen nemlig vredet sig i en vinkel, der ville have kostet de fleste en tur til kiropraktor, og gjorde sig samtidig helt urimeligt lang og fik viftet bolden til hjørnespark.

- Jeg følte, jeg blev tre meter lang, siger Mikkel Pedersen med et grin.

- Lige der var jeg glad for min håndboldtræning, springkraft og hurtighed. Og jeg åndede lettet op, da jeg så bolden gå til hjørne.

Mikkel Pedersen spiller håndbold på Dalbys hold i kvalifikationsrækken, men blev for nylig lokket til en prøvetræning som målmand i Haslev FC.

- Jeg har satset på håndbold, siden jeg blev seniorspillet. Men jeg har stået lidt på mål som hygge, og da der var en chance for, at jeg kunne komme på sjællandssserieholdet, så det ville jeg prøve. Og nu regner jeg med, at jeg fortsætter, siger 26-årige Mikkel Pedersen, der har holdt målet rent i sine to første kampe.

Flere chancer til sejr
I udekampen mod Gørslev for en uge siden vandt Haslev med 2-0, men lørdag var Mikkel Pedersens store redning kun ét point værd.

Selv om Haslev-spillerne generelt havde svært ved at sætte to afleveringer sammen til et angreb, så var der nemlig chancer.

Andreas Wium var tæt på med hovedet i begge halvlege, og med lidt overblik kunne Emil Hansen været blevet manden bag en 1-0 føring inden pausen. Men han valgte en afslutning fra en meget spids vinkel i stedet for en assist til en holdkammerat foran mål.

Den helt store chance kom dog, da Tomas Gründahl fik en friløber fra midterlinjen 10 minutter før tid.

Haslev-spilleren spurtede afsted med bolden, blev indhentet i straffesparksfeltet, men spillede Malte Køppen fri til afslutning.

Desværre for Haslev var NFB's sikre keeper Mads Møller på plads med en stor redning og forhindrede Haslev-angriberen i at blive matchvinder.

- Vi glemmer at løbe i dybden, som vi havde aftalt, og af de 14 hjørnespark vi får, smider vi de 10 af dem lige i næverne på keeperen. Men vi tjente ét point i forhold til bundholdene og holdet nullet for anden gang i træk. Så det er fint nok. Hvis vi havde tabt, så havde det været ufortjent, siger Haslevs træner Flemming Larsen.

Med det ene point er Haslev oppe på 12, og det rækker til en syvendeplads midt i rækken, inden efterårets sidste kamp på udebane mod bundpropppen Frem Sakskøbing på lørdag.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?