5. marts 2021
- Vi er et godt gammeldags makkerpar, som supplerer hinanden godt. Vi er rigtig gode sammen, og jeg er mega glad for Ditte. Hun er SÅ dygtig, og jeg har stor respekt for hende, siger cheftræner Sebatian Hedemand, der er glad for, at co-træner Ditte Thestrup også fortsætter i Slagelse.Foto: Slagelse Håndboldklub
- Vi er et godt gammeldags makkerpar, som supplerer hinanden godt. Vi er rigtig gode sammen, og jeg er mega glad for Ditte. Hun er SÅ dygtig, og jeg har stor respekt for hende, siger cheftræner Sebatian Hedemand, der er glad for, at co-træner Ditte Thestrup også fortsætter i Slagelse.Foto: Slagelse Håndboldklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trænerduo bliver i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trænerduo bliver i Slagelse
Sport Sjællandske - 15. februar 2021 kl. 13:47
Af Claus Rasmussen

Det er efterhånden to år siden Sebastian Hedemand overtog ansvaret for Slagelses kvindelige 3. divisionshold midt i en sæson, og alt tyder på at begge parter stadig er glade for samarbejdet.

I hvert fald har klub og træner netop forlænget aftalen frem til sommeren 2022.

I den corona-afbrudte sæson har han haft selskab på trænerbænken af Ditte Thestrup, og hun har også sagt ja til at fortsætte hos vestsjællænderne et år mere.

- Vi glæder os meget til opgaven og til fortsat at være en del af det spændende senior-projekt, klubben har sat i søen, siger cheftræner Sebastian Hedemand.

- Vi arbejder rigtig godt sammen, og i Slagelse HK har vi en spændende trup. Det er et ungt hold, vi har, og vi har fuld tillid til, at spillerne kan fortsætte den positive udvikling, de har vist det seneste par sæsoner, siger han.

Lige nu er Slagelse på fjerdepladsen i rækken, men det er ikke nok for vestsjællænderne bare at hænge på i den sjove ende af tabellen.

- Konstant lægger vi et lag på det, vi kan i forvejen, siger Ditte Thestrup.

- Og vi har allerede bevist, at vi hører hjemme i toppen af 3. division.

Derfor er det da også målsætningen at rykke op i 2. division på lidt længere sigt, og trænerne håber at kunne styrke truppen yderligere til den kommende sæson.

- Vi har en god og stærk trup, men op til denne sæson fik vi nogle forstærkninger, som gjorde os endnu stærkere. Og det vil vi gerne have igen, siger Sebastian Hedemand, der ikke savner forstærkning på en bestemt position, men mere spillere, der ved, hvad der skal til på et højere niveau - og kan vise holdkammeraterne det.

- Vi kunne godt tænke os en rutineret spiller, der har prøvet nogle ting og kender gamet. Men det er jo ikke let at trække sådan en til en 3. divisionsklub, siger Sebastian Hedemand.

Som alle andre klubber fra 1. division og nedefter er der lukket for håndbold på grund af coronarestriktionerne, men Sebastian Hedemand håber, at spillerne holder formen ved lige.

- De har fået besked på at holde sig i gang fysisk, siger cheftræneren, der stadig håber, at sæsonen bliver genoptaget i løbet af foråret.

- Nu afventer vi, hvad der sker, når restriktionerne udløber om 14 dage. Jeg håber, vi får lov til at spille færdig. Det ville være ærgerligt andet, og vi kan jo sagtens spille i maj og juni, siger Sebastian Hedemand.

- Så hvis vi får en måneds forberedelse og en måned til at afvikle de sidste seks kampe, så burde det være muligt.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?