25. september 2021
Mileta Rajovic blev dagens helt i Næstved med to mål i sejren over AB. Foto: Jens Wollesen
Mileta Rajovic blev dagens helt i Næstved med to mål i sejren over AB. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topscorer lynede i topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topscorer lynede i topkamp
Opdateret 05. september 2021 kl. 17:19
Sport Sjællandske - 05. september 2021 kl. 14:53
Af John Ringstrøm

For femte og sjette gang i denne sæson lynede Næstveds og nu også 2. divisions topscorer Mileta Rajovic i en 2. divisionskamp, og det var lige akkurat nok til alle tre point i hjemmekampen mod AB.

Det var heller ikke hvilken som helst kamp, da det var rækkens nummer fire, der var på besøg på stadion i Næstved, som var badet i sol og godt besøgt med tilskuere på både sidde- og ståpladser for første gang efter corona-restriktionernes hærgen.

Der hele lignede en pointdeling, da Rajovic steg til vejrs to minutter før tid på et monsterindlæg af Sebastian Kroner i højre side. Næstved-angriberen headede bolden ind nærmest med baghovedet i duel med både keeper og en forsvarsspiller.

En god snes AB-fans var ellers med til at sætte kolorit på begivenheden, der dog blev indledt med et festfyrværkeri fra Næstved-spillernes side.

De leverede besnærende, underholdende bold i de første 10 minutter, hvor der allerede efter 46 sekunder blev varslet en sydsjællandsk opvisning med et hovedstød forbi af topscorer Mileta Rajovic.

Rajovic fik puttet bolden i kassen ni minutter senere, da han headede et godt indlæg fra Abdoulie Njai i kassen til sit femte sæsonmål.

Hjemmeholdet fortsatte i en periode med at være rigtig gode på bolden. Kvikke og kølige små førstegangs-berøringer satte akademikerne af og skabte gode chancer offensivt. Blandt andre var Næstveds Daramy, Njai, med i næste alt, hvad der rørte sig, og havde han været en lille smule mere uselvisk, havde han muligvis fundet bedre placerede medspillere som en godt spillende Julius Madsen og Rajovic i enkelte situationer.

AB fik dog også deres muligheder. Eksempelvis et godt frispark af den tidligere Næstved-spiller, Mathias Kisum, som Næstved-keeper Nicklas Dannevang flot fistede over mål.

Værterne kunne dog ikke helt holde samme dominans på bolden, da de hen af vejen begyndte at sløse lidt med de nemme afleveringer. Men energien var god og det lignede kun et spørgsmål om tid, inden den anden scoring blev sat ind bag gæsternes keeper.

Det lykkedes dog ikke inden pausen, selv om Sebastian Kroner havde en chance, hvor han afsluttede lige i smasken på en modstander.

Efter sideskift blev det en rodet forestilling. Næstved havde ikke samme overvægt i spil, og det gav udslag i den anden ende, hvor AB kom på 1-1 efter 65 minutter. En flad aflevering ind midt i straffesparksfeltet, hvor Frederik Rasmus Christensen uhindret kunne lægge den stille og roligt ind ved den ene stolpe.

En kold spand vand i hovedet på "de grønne" og de fleste af de 1.297 tilskuere, der måtte se deres yndlinge indkassere mål på eget stadion for første gang i denne sæson.

TIl gengæld kunne jublen bryde løs de to minutter før tid, hvor dagens helt i grøn skysovs, Rajovic, kunne lade sig fejre for sit sjettesæsonmål og Næstveds femte sejr ud af seks mulige.

Stemmer du til kommunalvalget i år?