9. maj 2021
Mathias Gryning var med helt fremme ved sæsonåbningen på Aalborg-kanten. Foto: Privatfoto
Mathias Gryning var med helt fremme ved sæsonåbningen på Aalborg-kanten. Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topplaceringer til Næstved i åbningsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topplaceringer til Næstved i åbningsløbet
Sport Sjællandske - 13. april 2021 kl. 21:30
Af Niels Nedergaard

I weekenden var det atter tid til at dreje på gaspatronen og spænde hjelmen, da den første af i alt syv afdelinger af kampen om det danske mesterskab i motocross løb af stablen.

Det blev endda en forholdsvis god weekend for Næstved Motor Klub, der kunne rejse hjem fra det nordjyske med flere flotte resultater i bagagen.

Klubbens helt store håb i »kongeklassen« MX1, Mathias Gryning, blev nummer tre, men måtte se sig slået af konkurrenten Nichlas Bjerregaard, der endte med at vinde løbet på hjemmebanen HanHerred i Fjerritslev. Grynings klubkammerat Frederik Højris kørte ligeledes et flot løb og sluttede som nummer fem i samme klasse.

Også i MX2-klassen leverede sydsjællænderne et par flotte resultater. Her blev den blot 17-årige Magnus Smith nummer fire, mens Oliver Olsen også kørte i top-10 og blev nummer syv. Sidst, men ikke mindst var kvinderne også med i toppen, da Anna Legaard sluttede som nummer seks, mens Signe Daugaard var lige i hælene på sin klubkammerat og tog sig af syvendepladsen.

Alt i alt en ganske fin start for Næstved, hvis du spørger klubbens team manager, Flemming Nielsen.

- Det gik godt. Det kunne selvfølgelig være gået endnu bedre, men det var en start, og man kan risikere at smide alt over styr i første afdeling og ikke have noget at køre for i resten af løbene. Det tegner super for resten af sæsonen, og jeg synes, det var en rigtig god start, og det ved kørerne også godt selv, siger Flemming Nielsen.

Mathias Gryning havde sat næsen op efter at vinde den første udgave af årets DM-serie, men alligevel var der tilfredshed at spore i Næstved-lejren, selvom den 24-årige kører fra Slagelse, ikke formåede at sætte sig på den øverste plads på podiet.

- Han havde klart sat sig op til at gå efter sejren i går, men han ved også godt, at sand ikke er favoritunderlaget. Så han var tilfreds med en tredjeplads, men han ville selvfølgelig godt have gjort det endnu bedre, lyder det fra team manageren.

Næste afdeling af DM køres 13. maj på Kristi himmelfartsdag i Hjørring.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?