5. marts 2021
Christoffer Thrane scorede to gange for Næstved i 3-2-sejren over Roskilde KFIM. Foto: John Ringstrøm
Christoffer Thrane scorede to gange for Næstved i 3-2-sejren over Roskilde KFIM. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mål af Thrane i Næstved-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mål af Thrane i Næstved-sejr
Sport Sjællandske - 13. februar 2021 kl. 15:51
Af John Ringstrøm

Det lignede en stensikkert Næstved-sejr, da sydsjællænderne lørdag eftermiddag efter godt en halv time var kommet foran 2-0 mod 2. divisionskollegerne fra Roskilde KFUM.

Christoffer Thrane stod bag begge værternes scoringer. Første gang efter 24 minutter, da han hoppede højest på et godt indlæg fra Marcus Korang i venstre og pandede bolden i mål tæt ved stregen, og anden gang otte minutter senere, hvor han udnyttede et forsvarskoks hos KFUM'erne, smuttede imellem og scorede.

Men gæsterne kæmpede fint, selv om de ikke havde så meget fremadrettet spil. Det lykkedes alligevel at komme frem til en stor hovedstødschance, som Viktor Anker greb, men minuttet efter var Næstved-keeperen prisgivet, da KFUMs nyankomne fra Skovshoved, Dino Karjasevic, stod fri på et godt indlæg og headede reduceringen ind kort før pausen.

Næstved stillede ellers tæt på noget af det, man kan kalde A-kæden, men den var nu lidt løs i geledderne. Spillet hang ikke særlig godt sammen og der blev noteret et hav af fejlafleveringer frem i banen.

Opdækningen sad heller ikke lige i skabet, da Roskildes anfører Luka Dumic stod fri lidt uden for straffesparksfeltet 10 minutter efter pausen og flot drejede udligningen ind med venstrebenet via den ene stolpe.

Ellers blev 2. halvleg lidt af en ørkenvandring. Der blev løbet en masse meter, men motivationen var ikke i højsædet. Alligevel er en sejr en sejr, og den tog sydsjællænderne godt 10 minutter før tid. Aleksa Todorovic sparkede bolden hårdt og fladt ind fra højre, hvor en Roskilde-forsvarer var tæt på at lave selvmål. Bolden røg dog ud til Ahmed Hassan, der efter en ellers ret usynlig indsats gjorde sig til matchvinder for »de grønne«.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?