11. maj 2021
En skidt indsats fra Ahmed Hassan var ret betegnende for Næstved mod Skovshoved. Her er det mod FA2000. Foto: Jørgen C. Jørgensen
En skidt indsats fra Ahmed Hassan var ret betegnende for Næstved mod Skovshoved. Her er det mod FA2000. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilskuerne måtte nøjes med stemningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilskuerne måtte nøjes med stemningen
Sport Sjællandske - 30. april 2021 kl. 20:20
Af John Ringstrøm

Hvad mere kan man bede om på Store bededag end at komme til fodbold igen som inkarneret fodboldtilskuer...

Jo, på stadion i Næstved kunne de 576 besøgende måske godt have bedt om en sejr, lidt bedre spil eller i det hele taget bare om mål til deres yndlinge, da sydsjællænderne tog imod Skovshoved i 2. division.

Nu endte det med, at »de grønne« formentlig havde været tilfreds med uafgjort, for gæsterne tog overraskende sejren med 1-0, da Oliver Madsen med et kvarters tid igen vendte rundt i feltet og med venstrebenet smækkede bolden ind bag VIktor Anker i Næstveds mål.

En højst skuffende, tangerende til fiasko-indsats af Næstved, der har som mål i denne sæson at slutte så tæt på førerholdet Nykøbing FC som muligt.

Sydsjællænderne kan til gengæld glæde sig over, at Vanløse tidligere på dagen havde tabt til HIK, og derfor er Næstved stadig i skrivende stund fredag aften otte point foran københavnerne på syvendepladsen. Men vinder enten Slagelse eller FC Roskilde, er afstanden »kun« syv.

Pladsen i top-6 bør dog ikke være i fare, men »de grønne« skal i den grad forbedre det, de præsterede mod »skovserne«, som omvendt kæmper for livet i bunden af rækken.

Der er muligvis mange gode intentioner i cheftræner Pedro Hipolitos ideer og spillernes ambitioner, men de står sjældent mål med evnerne på banen. Næstved har bolden meget, men forvalter den rigtig skidt, når det kommer til de afgørende situationer. Dårlige beslutninger, dårlig teknik, dårlige afslutninger står i kø for at overtrumfe hinanden og med det vinder man ikke fodboldkampe.

Der var lyspunkter med William Lenarts stærke indlæg fra venstrekanten og Alexander Schmitts arbejdsradius og ihærdighed. Men resten af en broget flok, som ser ud til at mangle nerve og spilleglæde.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?