6. maj 2021
Næstved Boldklubs direktør Peter Nielsen glæder sig til igen at få selskab af tilskuere, sæsonkortholdere og sponsorer på Tintshop Park. Foto: John Ringstrøm
Næstved Boldklubs direktør Peter Nielsen glæder sig til igen at få selskab af tilskuere, sæsonkortholdere og sponsorer på Tintshop Park. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilskuere til bededagsbold i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilskuere til bededagsbold i Næstved
Sport Sjællandske - 29. april 2021 kl. 14:48
Af John Ringstrøm

De har sukket og bedt om at komme til fodbold og nu lykkes det endelig igen for tilskuerne at komme ind på stadion i Næstved og se deres yndlinge spille hjemmekampe i 2. division.

Det sker endda meget passende på Store bededag, når sydsjællænderne får besøg af Skovshoved i en aftenkamp, hvor Næstved Boldklubs direktør Peter Nielsen har gjort alt, hvad han og personalet kan, for at gøre stadion klar til invasion.

- Vi er ikke helt færdige endnu. Torsdag går vi i gang med at sætte numre på sæderne. Det er én af de forholdsregler, vi skal tage, ifølge myndighederne, fortæller klubdirektøren.

Der er naturligvis flere restriktioner, der skal overholdes i forbindelse med en 2. divisionskamp. På linje med superligaen og 1. division skal alle besøgende fremvise coronapas indeholdende negativ coronatest eller Covid-19-vaccination. Testen må også højst være 72 timer gammel.

Derudover skal alle sidde ned, hvilket betyder, at ståpladserne ikke må tages i brug.

- Vi inddeler siddetribunen i to sektioner - en for betalende tilskuere i enden mod Arena Næstved og en for sponsorer og sæsonkortholdere i den anden ende. På den måde har vi mulighed for at have 800-900 indenfor på siddetribunen med de restriktioner, og der skal også være toiletforhold for begge ender. Men jeg vil mene, det er godt nok, hvis der kommer 500-600 tilskuere. Det er jo første gang efter coronaen og det er Store bededag. Så selv om vi har prøvet det før, kan vi stadig nå at lære lidt frem mod kampen mod Nykøbing FC (2. pinsedag 24. maj), hvor vi forventer endnu flere, konstaterer Peter Nielsen.

Han fortæller, at der stadig er ledige billetter blandt de 500, der er sat til salg.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?