5. august 2020
Marcus Mlyniowski er ny venstre back i Næstved. Han har spillet i en række klubber i Berlin-området, men nu er klar på at prøve kræfter med den danske 1. division. Foto: Simon Ydesen
Marcus Mlyniowski er ny venstre back i Næstved. Han har spillet i en række klubber i Berlin-området, men nu er klar på at prøve kræfter med den danske 1. division. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere Hertha Berlin-talent til Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere Hertha Berlin-talent til Næstved
Sport Sjællandske - 07. januar 2020 kl. 14:35
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag sagde Næstved farvel til Andreas Moos, men allerede tirsdag eftermiddag kan man offentliggøre tilgangen af en direkte erstatning.

Der er tale om den 27-årige tysker Marcus Mlyniowski, som senest har spillet for Berlin-klubben Berliner AK.

Marcus Mlyniowski har fået sin fodbolduddannelse i Hertha Berlin, og han har også repræsenteret Tyskland på U-landsholdsniveau en enkelt gang. Efter mange år som professionel i hjemlandet er Marcus Mlyniowski klar til at prøve kræfter med dansk fodbold.

- Jeg glæder mig meget til at prøve at spille i et andet land. Da chancen bød sig for at komme til at spille i Næstved, tænkte jeg, at det var en mulighed, jeg måtte tage, siger Marcus Mlyniowski, der har fået kontrakt i Næstved frem til sommeren 2021.

I efteråret rådede Næstved både over Andreas Moos og Daniel Thøgersen på venstrebacken. Nu er de begge væk, så derfor har det været vigtigt at finde en afløser. Det bliver altså Marcus Mlyniowski, der beskriver sig selv som en offensivt tænkende back.

- Som back skal jeg naturligvis forsvare, men jeg er også en offensivt indstillet venstre back. Jeg vil gerne fremad og deltage i spillet. Jeg føler selv, at mine største styrker ligger i det offensive, hvor jeg håber at kunne bidrage, men som sagt er jeg også meget bevidst om mine defensive opgaver, siger Marcus Mlyniowski.

Næstveds seneste tilføjelse er klar på at gå ind og tage ansvar fra dag et.

- Jeg har været professionel fodboldspiller i en del år efterhånden, så jeg ved, hvad det kræver for at få succes, og der er jeg villig til at tage mit ansvar, så holdet kan få gode resultater. Personligt føler jeg også, at jeg har nået en alder, hvor det passer fint at prøve noget nyt og anderledes. Derfor ser jeg meget frem til at flytte til Næstved, siger Marcus Mlyniowski.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?