8. april 2020
Ope Olaloko (t.v.i  rød) og Mohamad Kassam (i midten) var begge med i kampen mod HIK, hvor især førstnævnte imponerede med nogle lange indkast. Sportschef Søren Andersen forventer, at den store amerikaner bliver i Slagelse i foråret. 

Foto: Claus Rasmussen
Ope Olaloko (t.v.i rød) og Mohamad Kassam (i midten) var begge med i kampen mod HIK, hvor især førstnævnte imponerede med nogle lange indkast. Sportschef Søren Andersen forventer, at den store amerikaner bliver i Slagelse i foråret. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testsejr gav positive svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testsejr gav positive svar
Sport Sjællandske - 23. januar 2020 kl. 06:18
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en sejr på 3-1 over 2. divisionskollegerne fra HIK fik Slagelse B&Is bedste fodboldmandskab en rigtig godt start på 2020 og selv om det kun var en træningskamp, kom sejren meget belejligt oven på en lang jule-/nytårsperiode med usikkerhed omkring fremtidens Slagelse-hold.

Vestsjællænderne har blandt andre sagt farvel til Tarik Mourhrib og Sebastian Ellefsen, mens noget tyder på, at Patrick Andersen skifter til Holbæk og Oskar Bloch til AB.

Men i testen mod Hellerup-holdet havde cheftræner Ulrik Balling tre nye ansigter med i form af den tidligere serie-spiller i Næstved Isaac Kannah samt Mohamad Kassam, der blandt andet har været i BK Skjold, og amerikanske Ope Olaloko, som i efteråret spillede en enkelt kamp for Thisted i 2. division.

- Det så fornuftigt ud. Jeg er ikke så bekymret, som nogle måske synes, jeg burde være, lyder det med et kækt smil fra Slagelse-sportschef Søren Andersen.

Sportschefen erkender dog, at han er på jagt efter forstærkninger, og umiddelbart virker det sikkert, at Isaac Kannah bliver én af dem.

- Han lavede to mål for os og han passer rigtig fint til vores måde at spille fodbold på, konstaterer Søren Andersen, der endnu ikke kan sige meget mere om Olaloko og Kassam.

- Jeg har en forventning om, at Olaloko bliver i foråret. Han ser spændende ud, og så er han jo en anden type end Christoffer Thrane. Vi skal lige have en snak med ham i løbet af ugen, for vi har jo kun set ham et par gange. Men han er tilknyttet Gerlev Idrætshøjskole det næste halve år og er derfor i området, siger Andersen om den amerikanske angriber, der tryllede et gigantisk langt indkast frem som én af hans kompetencer.

Med kantspiller Kassam er sagen lidt det samme.

- Ham skal vi også lige se an et par træninger mere, siger sportschefen.

Det er heller ikke udelukket, at der kommer flere til den vestsjællandske klub, der starter forårssæsonen ud med et lokalbrag 8. marts på udebane mod Holbæk.

- Vi skal nok få landet de nødvendige forstærkninger. Vi har nogle fine bolde i luften og jeg har en snak med bestyrelsen om, hvordan vi vil bruge de midler, der er til rådighed, siger Søren Andersen, som gerne vil have styrket forsvaret og angrebet.

- Vi arbejder på én til det centrale forsvar. Hvis Oskar Bloch er væk har vi kun Rasmus Grønne og Nicklas Venzel. Grønne har haltet noget med skader og derfor vil vi gerne have én mere. Midtbanen er egentlig fin, men fremme vil vi gerne se, om vi kan finde en angriber, en hængende 10'er eller en kantspiller, afslører Søren Andersen, der også kunne tænke sig at tilknytte en fjerde målmand til truppen.

- Vi vil gerne have fire målmænd i seniortruppen, men vi er egentlig fint besat. Og så blev jeg lidt overrasket over vores sejr over HIK. Det virker til, at dem vi har, er steppet op hen over vinteren. Blandt andre Martin Ahlgren og vores U19-spiller Mikkel Petersen er steppet gevaldigt op, og det lover godt, lyder det fra Slagelses sportschef, der kan se sit mandskab og måske nye ansigter spille igen lørdag klokken 12 ude mod Roskilde KFUM.