21. februar 2020
Javier Marin og Team FOG Næstved fik aldrig rigtig fat i rebound-spillet og tabte derfor ude til Svendborg Rabbits onsdag aften. Foto: Hans Jørgen Johansen
Javier Marin og Team FOG Næstved fik aldrig rigtig fat i rebound-spillet og tabte derfor ude til Svendborg Rabbits onsdag aften. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG tabte reboundspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG tabte reboundspillet
Sport Sjællandske - 09. oktober 2019 kl. 23:05
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et absolut hæderligt nederlag til Bakken Bears i den første hjemmekamp skulle Team FOG Næstveds basketligamandskab onsdag aften forsøge at hive en sejr med hjem fra »kaninhulen« hos Svendborg Rabbits.

De to hold har budt hinanden og publikum på mange, tætte kampe gennem tiderne og denne ligakamp var ingen undtagelse.

Sydsjællænderne, der for første gang i en officiel kamp havde chef coach Arnel Dedic med på bænken, kom og startede bedst, selv om de kom bagud 0-5. I løbet af kort tid havde en trepointscoring af Evan Fitzner og tre gange to'ere af Miki Novovic vendt opgøret på hovedet og resten af første periode tilhørte klart gæsterne.

Værternes Sebastian Åris formåede dog at reducere til 21-25 tre sekunder før slutsignalet på første periode, og dælme om ikke han gjorde det igen ved slutningen på anden peirode. Denne gang var det en tre'er til 35-36 og »kaninerne« var helt oppe i enden på Team FOG Næstved ved pausen.

- Jeg føler, vi var klart bedst i 1. halvleg, men i stedet for fire point efter første periode skulle vi have ført med 10. Vi fik lavet nogle turn-overs og ramte ikke kurven. Vi lavede kun 11 point i anden periode, men vi havde alligevel en god fornemmelse, lyder det fra Team FOG Næstveds direktør, Andreas Larsen.

Næstved-direktøren var meget tilfreds med udtrykket hos sine spillere fra start.

- I træningskampene har vi haft et behov for at være mere aggressive i vores spil, og det var vi fra første sekund. Og hele 1. halvleg så godt ud, mener Andreas Larsen.

Desværre for sydsjællænderne indfandt der sig flere og flere fejl og især rebound-spillet begyndte at halte for alvor.

Fynboerne tog teten i tredje periode og fandt også skarpheden frem fra distancen. Kabongo, Charles og Mikkel Plannthin scorede fra trepointland, mens Isaiah Walton var lidt ene om at holde gæsterne inde i kampen. Kort før slutsignalet for tredje periode scorede kaptajn Carlos Mateo dog en tre'er for Team FOG og gjorde det til en trepoint-kamp inden sidste periode.

Men det var værternes aften og de trak fra i fjerde periode. Først til sidst kom der lidt spænding tilbage, da Mateo med 44 sekunder igen gjorde det til 75-70 på et straffekast. Det andet kiksede han dog, og så var det ikke nok, at han med otte sekunder tilbage reducerede til 75-72.