24. september 2020
Team FOG Næstved og Aleksandar Sokolovic havde ikke problemer med at besejre Wolfpack. Foto: Anders Ole Olsen
Team FOG Næstved og Aleksandar Sokolovic havde ikke problemer med at besejre Wolfpack. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG strålede i sikker sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG strålede i sikker sejr
Sport Sjællandske - 25. januar 2020 kl. 17:02
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team FOG Næstveds bundhold i Pro A-rækken havde ikke de store problemer med at besejre Wolfpacks tophold i Pro B. Der var ganske enkelt klasseforskel, da sydsjællænderne lagde vejen forbi Herlev. Team FOG Næstved fik med sejren på 87-68 vist, at der er forskel på de såkaldte Pro A-hold og Pro B-hold, når Pro A-holdet - i dette tilfælde Team FOG Næstved - rammer et godt niveau.

Kampen var ellers imødeset med en del spænding, da netop Wolfpack har vist sig som det klart mest kvalificeret Pro B-hold i denne sæson. Det har blandt andet kastet flere sejre over Pro A-hold af sig. Faktisk flere end Team FOG Næstved, der er et af de såkaldte Pro A-hold har præsteret mod sin ligesindede. Lørdag var der imidlertid markant forskel på top og bund i bundens favør.

Da de to hold imidlertid stod overfor hinanden var der aldrig den store tvivl om udfaldet.

Team FOG Næstved satte sig straks fra kampens første boldbesiddelse på begivenhederne. Med gode guard-præstationer fik hjemmeholdet aldrig et ben til jorden.

I første quarter var det særligt Aleksandar Sokolovic, der førte taktstokken for Team FOG, mens han senere blev afløst af en storspillende Jahmal Jones, der ligner en spiller, der er sine skadesproblemer kvit.

Team FOG Næstveds kollektive spil kørte som smurt i olie, og den defensive indsats var fyldt med energi og vilje.

Ved pausen var fundamentet til en sikker sejr grundlagt med en sydsjællandsk føring på 48-29. Efter kurvebyttet var der heller ikke noget at komme efter for Wolfpack. Team FOG-maskinen kværnede ufortrødent videre, og det virkede næsten ligegyldigt, hvilken besætning træner Arnel Dedic sendte på banen. Der var nemlig styr på det fra gæsternes side. Gennem det meste af anden halvleg var Team FOG Næstveds føring på over 20 point. Mod slutningen blev der endda plads til lidt lækkert basket i form af et opvisningsdunk fra Zarko Jukic. Vigtigst for træner Arnel Dedic var imidlertid, at indstillingen var den rigtige, og den skal bære Team FOG Næstved ind til det kommende slutspil, der venter senere på året.

Har debatten om sexisme taget overhånd?