17. februar 2020
Aleksandar Nedic leverede sin hidtil bedste præstation i Team FOG Næstved-trøjen, da Værløse blev besejret 98-76. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Aleksandar Nedic leverede sin hidtil bedste præstation i Team FOG Næstved-trøjen, da Værløse blev besejret 98-76. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG satte trumf på efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG satte trumf på efter pausen
Sport Sjællandske - 17. oktober 2019 kl. 22:04
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter første halvleg var der ikke meget, der tydede på, at Team FOG Næstved skulle ende med at vinde hjemmekampen mod Værløse med 98-76.

I første qarter var det nemlig Værløse, der stak af på pointtavlen. Susie Heede-Andersen havde sat sine spillere godt op til kampen, og de kom flyvende fra start. Således stod der 23-13 til Værløse, da føringen var størst.

Team FOG Næstved fik lidt på lykke og fromme holdt snor i gæsterne, men overbevisende var det ikke.

I de sidste 10 minutter af første halvleg udviklede kampen sig til en langstrakt forestilling, da utallige spilstop ødelagde en eventuel rytme i den til tider uskønne forestilling. Havde der været tale om en teaterforestilling, havde teaterdirektøren muligvis pillet forestillingen af plakaten. Status ved pausen var imidlertid, at det var helt lige, men det måtte uden tvivl være Værløse Blue Hawks, der kunne sætte sig ind i omklædningsrummet med den bedste fornemmelse.

Den fornemmelse må uundgåeligt være blevet vekslet til frustrationer efter pausen, for her blev gæsterne i perioder reduceret til statister.

Team FOG Næstved havde i første halvleg kun formået at ramme to af sine ni trepointsforsøg. I tredje quarter fik hjemmeholdet bedre greb om den del af spillet, da seks ud af otte trepointsforsøg fandt vej gennem ringen.

Den større skarphed kombineret med lidt bedre forsvarsarbejde fra Team FOG Næstved vendte kampen på hovedet til Team FOG Næstveds fordel. Efter tredje quarter var værterne i front med 10 point. Alle forhåbninger om et nordsjællandsk comeback led skibbrud tidligt i sidste quarter, da Team FOG Næstved skruede yderligere op for den defensive kvalitet. Det betød, at afstanden mellem de to hold ramte 20 point i Team FOG Næstveds favør med fem minutter tilbage af kampen.

Værløse-træner Susie Heede-Andersen var lige dele tilfreds med første halvleg og utilfreds med anden halvleg.

- Vi kan naturligvis være tilfredse med vores første halvleg, men de her unge spillere skal også lære, at de skal spille godt hele kampen for at være med på det her niveau, siger Værløse-træneren, der måtte sande, at det via simple midler lykkedes Team FOG Næstved at vende kampen.

- De slår os i mand mod mand-duellerne, og Næstved får lidt momentum, mens vi ikke var ligeså skarpe i anden halvleg, som vi var i første, hvor vi stort set ramte på alt, siger Susie Heede-Andersen.