9. juli 2020
Team FOG Næstved kommer ikke til at spille hjemme som planlagt, når der er bronzekamp mod Randers på mandag. Uenighed med Arena Næstved har tvunget kampen til Randers.
Team FOG Næstved kommer ikke til at spille hjemme som planlagt, når der er bronzekamp mod Randers på mandag. Uenighed med Arena Næstved har tvunget kampen til Randers.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG rykker bronzekamp til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG rykker bronzekamp til Randers
Sport Sjællandske - 26. april 2019 kl. 14:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem Team FOG Næstved og Arena Næstved ikke har været på julekort-niveau, men nu har uenighederne mellem de to parter nået et nyt og hidtil uset niveau, der har fået Team FOG Næstved til at rykke sæsonens sidste kamp til Randers.

arrow Læs også: Debat: Hvad sker der i Arenaen?

Allerede sidste forår og sommer var der åbenlyse uenigheder mellem Team FOG Næstved og Arena Næstved i forhold til en lejeaftale. Dengang fandt man i 11. time frem til en løsning ved Næstved Kommunes mellemkomst. Nu er den imidlertid gal igen.

- Vi har efterfølgende oplevet, at Arena Næstved åbenbart ikke ønsker at leve op til aftalen, idet Arena Næstved beregner sig ekstra for ydelser, som der efter vores opfattelse ikke er belæg for. Det drejer sig om ydelser i niveauet 90.000 kr. for hele sæsonen, oplyser Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved.

- Vi har nu igennem måneder forsøgt at få en dialog med Jakob Brixvold, direktør i Arena Næstved, for at finde en løsning. Men det har ikke været muligt, siger Andreas Larsen.

Sjællandske forsøger at få en kommentar fra Arena Næstveds formand Carsten Haurum for at få Arena Næstveds udlægning af sagen.

arrow Debat: Uværdig strid om amatøragtig arena
03. maj 2019 kl. 13:56 Opdateret: kl. 13:04
arrow Kulturformand til Team FOG: Spil i arena eller mist tilskud
01. maj 2019 kl. 05:44 Opdateret: kl. 16:21
arrow Team FOG vandt bronze hjemme i Randers
29. april 2019 kl. 21:40 Opdateret: kl. 21:40
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?