5. august 2021
Den 19-årige tometermand, Rasmus Blak, har underskrevet sin første kontrakt i kølvandet på sit store gennembrud i den forgangne sæson. Foto: Anders Ole Olsen
Den 19-årige tometermand, Rasmus Blak, har underskrevet sin første kontrakt i kølvandet på sit store gennembrud i den forgangne sæson. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team FOG belønner talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team FOG belønner talent
Sport Sjællandske - 15. juli 2021 kl. 12:00
Af Andreas Lissau

Den 19-årige ungdomslandsholdsspiller, Rasmus Blak, fik i sidste sæson sit helt store gennembrud på Team FOG Næstved-mandskabet, hvor han efter sin debut opnåede et gennemsnit på 8,48 spilminutter per kamp gennem sæsonen.

Den unge tometermand fik vist så lovende takter for fremtiden, at man hos Team FOG Næstved nu har valgt at belønne talentet med hans første kontrakt.

- Rasmus Blak er en meget dedikeret spiller. Han er yderst ambitiøs og jeg håber at vi sammen kan maksimere Rasmus Blaks talent og at han kan udvikle sig yderligere. Der er hundrede procent et godt potentiale. Rasmus Blaks store forcer er hans defensive styrker, hans mentalitet og hans dedikation, lyder det fra Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved, i en pressemeddelelse.

Rasmus Blak er det første »produkt« af samarbejdet mellem Stenhus Sportscollege og Team FOG Næstved. Et samarbejde, der blev startet i sidste sæson, hvor en række unge talentfulde spillere fra Stenhus Sportscollege har deltaget Team FOGs træningssetup, hvor altså blandt andre Rasmus Blak har vist sig særdeles positivt frem.

Hovedpersonen selv er også glad for aftalen, og ser frem til nye udfordringer.

- Jeg ser meget frem til den kommende sæson hos Team FOG Næstved. De gav mig debut i Basketligaen i sidste sæson, hvilket jeg sætter pris på. Som ung spiller ser jeg frem til at lære en masse af både den nye træner og de andre spillere på holdet og arbejde hårdt hver eneste dag for, at forbedre mig, udtaler han i pressemeddelelsen.

Ved siden af sin rolle for Team FOG Næstved vil Rasmus Blak fortsat skulle spille kampe for Stenhus Sportscollege i 1. division.

Den stærke forsvarsspiller har desuden været en del af diverse ungdomslandshold, og er nu en del af U/19 landsholdet.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?