18. januar 2020
Tobias Arndal spillede 1. halvleg for Næstved og havde et udmærket skudforsøg. I pausen blev han erstattet af Souheib Dhaflaoui. Her er Arndal i aktion mod Hvidovre. Foto: John Ringstrøm
Tobias Arndal spillede 1. halvleg for Næstved og havde et udmærket skudforsøg. I pausen blev han erstattet af Souheib Dhaflaoui. Her er Arndal i aktion mod Hvidovre. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talentfulde løver slog Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talentfulde løver slog Næstved
Sport Sjællandske - 16. februar 2019 kl. 15:16
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en masse udskiftninger, enkelte folk på lidt uvante positioner og måske en smule mangel på motivation i bagagen tabte Næstveds 1. divisionshold i fodbold lørdag til FC Københavns U19-ligahold med 0-2.

De unge »løver« gik til den på KBs kunstanlæg på Peter Bangs Vej i en kamp, hvor sydsjællænderne aldrig rigtig nåede de 100 procent i hverken tænding eller indsats og derfor heller ikke fik understreget den forskel, der bør være på et senior- og et ungdomshold.

Københavnerne, trænet af den tidligere førsteholdsspiller, Hjalte Nørregaard, kom foran et par minutter før pausen, da deres angriber, Muamer Brajanic, med Jesper Christiansen i ryggen drejede rundt om sig selv i feltet og sendte bolden fladt ind bag Næstved-keeper Christoffer Petersen.

Det burde ikke kunne lade sig gøre, at en U19-spiller vifter stærke og mere erfarne Christiansen af sig på den måde, men store, stærke Brajanic af årgang 2001 er mere kraftfuld end de fleste af hans jævnaldrende - og ældre for den sags skyld.

For en anden ungersvend, Næstveds angriber Oliver Andersen, var kampen speciel, da han stod ansigt til ansigt med de spillere, han netop forlod for nylig. Og Andersen ville så gerne. Han løb og løb og havde også 1. halvlegs to største chancer.

Først blev han spillet flot fri af Jeppe Illum, men afsluttede svagt og blev fodpareret af den unge FCK-keeper, og lige efter burde han have lobbet bolden i mål, da målmanden var på skovtur. Men kuglen endte ved siden af kassen.

Også Daniel Norouzi og Tobias Arndal havde i 1. halvleg et par skud, da hører under kategorien godkendt.

I pausen skiftede cheftræner Michael Hemmingsen ud på fem positioner, og eksempelvis Souheib Dhaflaoui markerede sig fint på højrekanten, men også Damjam Krajisnik på en lidt mere offensiv plads, end han plejer.

Efter et kvarters tid kom yderligere fire spillere på banen, og af dem den nye ghaneser, Daniel Adjetey, som blev kastet helt i front. Ghaneseren kunne ikke gøre meget, men var var tæt på at sætte en fod på et godt indlæg af Rasmus Grosen.

Også Krajisnik kunne have udlignet, da han på en stikning af Peter Therkildsen sparkede fladt ind i FCK-keeperens fødder med 10 minutter tilbage.

Men gæsterne havde ind imellem svært ved at fange de teknisk dygtige og rapfodede talenter. Et talenthold, der udelukkende bestod af U18- og U19-spillere og som endda har afgivet deres tre bedste til superligatruppen.

Kort før tid blev det til 2-0, da målscoreren Brajanic sparkede et frispark flot over Næstveds mur og direkte ind bag Jacob Pryts i målet.

Næstved var uden anfører Kristoffer Munksgaard, Tobias Christensen og Mads Olsen. Heller ikke testspiller Lasse Rise var med.

Søndag tager den sydsjællandske 1. divisionstrup på træningslejr til Tyrkiet, hvor der blandt andet venter to træningskampe mod henholdsvis Vanløse og ukrainske FC Volyn.