15. april 2021
Mark Pedersen (t.v.) træner med Næstveds 2. divisionstrup. Her er han i aktion for U19 mod FCKs megatalent Roony Bardghji i efterårets pokalkamp. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Mark Pedersen (t.v.) træner med Næstveds 2. divisionstrup. Her er han i aktion for U19 mod FCKs megatalent Roony Bardghji i efterårets pokalkamp. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talenter står på spring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talenter står på spring
Sport Sjællandske - 13. januar 2021 kl. 23:02
Af John Ringstrøm

I henhold til kalenderen skal de to lokale 2. divisionsklubber, Næstved og Slagelse B&I, mødes lørdag i årets første træningskamp.

Det er dog lidt med forbehold, da den tragiske hændelse med Slagelse-målmanden Lukas Olesens hjertestop til mandagens træning, naturligvis kan medføre en aflysning.

Målmanden er stadig indlagt på Rigshospitalet og der er endnu ikke noget nyt om hans tilstand, andet end at han er ved bevidsthed.

Bliver kampen spillet, vil Næstved formentlig teste nogle nye folk i den grønne trøje.

Én af dem bliver den bare 19-årige venstreback Marcus Korang, der er kommet til fra FC Nordsjælland.

- Marcus Korang har spillet i FC København og FC Nordsjælland som ungdomsspiller. Han har spillet mest i FCK, hvor han blandt andre slog Mathias Høst (tidligere u-spiller i Næstved og nu i HB Køge, red.) af som venstre back. Korang fik en skade, så han ikke kom i betragtning til superligatruppen i FCN, hvor han senest har været. Men han er en spændende ung spiller, der er sulten, og det er det, vi skal have, siger Dinesen.

Sportschefen erkender, at han og Næstved tidligere har kigget det unge back-talent, der har en god speed og derfor også kan spille på kanten.

- Han skal ud og vise noget. Indtil videre har vi ikke skrevet kontrakt med ham, men det kan godt gå hen og blive til en fast aftale, mener Peter Dinesen.

Næstved har i forvejen Lucas Steen, der var førstevalg i efteråret, samt unge William Lenart.

- Og dem er vi glade for. Men vi fik muligheden for at se et stort talent i Korang, og det ville vi ikke sige nej til, siger Dinesen.

Sportschefen er generelt godt tilfreds med de første træningsdage i det nye år.

- Vi har også hevet Mark Pedersen og Ismail Elmekkaoui op og træne med førsteholdstruppen. Faktisk er nu 45 procent af spillerne fra vores egne rækker. Det er vi glade for, siger sportschefen, der håber, at andetholdstruppen - også kaldet U23-truppen - kan begynde træning mandag, hvor corona-situationen tillader det.

Peter Dinesen er i tvivl, om kampen mod Slagelse gennemføres på lørdag kva Lukas Olesens situation.

- Vi har været i dialog med Slagelse og vi afventer lige den frygtelige situation. Det var en slem oplevelse, og jeg har fuld forståelse, hvis Slagelse vil aflyse kampen. Det er helt op til Slagelse, siger Næstved-chefen.

Endnu er der ingen officiel udmelding om Olesens tilstand. Målmanden faldt om med hjertestop til mandagens træning i Slagelse og der blev med det samme udført hjertemassage af fysioterapeut Tomas Sundman.

Ved ankomsten til hospitalet blev Lukas Olesen lagt i koma, og den skulle han efter avisens oplysninger være taget ud fra onsdag.

- Indtil videre ved vi ikke ret meget. Og vi har heller ikke drøftet kampen på lørdag. Vi koncentrerer os udelukkende om Lukas, lyder det fra SB&I's næstformand Mick Keller.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?