25. januar 2021
Emma Gylling var tæt på at være med til at skabe overraskelsen i fjerde sæt, men desværre for hende og VK Vestsjælland servede hun Holtes matchbold i nettet. Foto: Jens Wollesen
Emma Gylling var tæt på at være med til at skabe overraskelsen i fjerde sæt, men desværre for hende og VK Vestsjælland servede hun Holtes matchbold i nettet. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt topopgør i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt topopgør i Korsør
Sport Sjællandske - 03. december 2020 kl. 21:53
Af John Ringstrøm

VK Vestsjællands kvinder indledte sæsonen i Volleyligaen med et nederlag til Holte på 1-3, og de samme cifre vandt nordsjællænderne med, da de to hold mødtes igen.

Det skete torsdag aften i Korsør-hallen, hvor det i modsætning til tidligere møder mellem de to mandskaber pludselig var et topopgør kva vestsjællændernes himmelflugt i denne sæson.

Holte-holdet havde på suveræn vis vundet sæsonens seks hidtidige kampe, mens VK Vestsjælland efter premierenederlaget til netop Holte og dernæst et nederlag til Team Køge havde fundet melodien og vundet de følgende fire kampe.

I en af dem var det endda for første gang nogensinde lykkedes at slå Brøndby, men Holte var lige en anelse for stærk.

Gæsterne sad specielt godt på første sæt, hvor hjemmeholdet havde svært ved at score point i dets angreb.

Det blev der lavet om på i andet sæt, hvor VKV ellers kom bagud 6-10. På heroisk vis ændrede værterne stillingen til 13-10 via syv point i træk og ved en Holte-serv i nettet havde VKV pludselig sætbold ved 24-18. Da Holte også servede ud af banen efter deres næste point, vandt vestsjællænderne sættet 25-19.

Tredje sæt blev ultratæt hele vejen igennem. Værterne fik hurtigt hentet Holtes føring på 6-3 og så fulgtes de ellers til 12-12, hvor Oriana Guerrero blandt andet lavede et serve-es. Dem havde værterne tre af i tredje sæt, hvor gæsterne kun havde et enkelt.

16-13 førte værterne, men Holte udlignede ved 19-19. Holte fik også sætbold ved 24-22, da Isabel Viszokai servede i nettet. Den overlevede VKV blot for at konstatere, at et smash lige på kroppen af Emma Gylling gjorde det til 25-23 for Holte.

Fjerde sæt så længe ud til at blive en formsag for de stærke nordsjællændere.

Godt nok var VKV'erne foran 12-10, men gik så i stå. Der blev lavet for mange fejl og ikke scoret på angrebene, som de ellers havde været gode til.

Holte kom foran 24-18, men så gik de pludselig i stå, mens vestsjællænderne lugtede blod. Hjemmeholdets store profil Clara Windeleff sendte en smash ned på modstandernes halvdel, Therese Piper blokerede en bold ned ved nettet og Emma Gylling gjorde det til 23-24 på en smart serv, som Holte-modtagningen sendte ud af banen.

Desværre for værterne servede selvsamme Gylling næste bold i nettet og så kunne udeholdet tage sættet 25-23 og dermed sejren.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?