29. juli 2021
Jacob Pryts blev passeret en enkelt gang af Vejle. Foto: Rasmus Terkelsen
Jacob Pryts blev passeret en enkelt gang af Vejle. Foto: Rasmus Terkelsen
Foto: Rasmus Terkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt på sejr til Gangsteds gangere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt på sejr til Gangsteds gangere
Sport Sjællandske - 24. juni 2020 kl. 19:53
Af John Ringstrøm

Trænerskiftet gav næsten pote. Næstved Boldklub skilte sig mandag af med den tyske træner Maximiliam Dentz og satte klubbens transitionstræner Kenneth Gangsted ind i den varme cheftrænerstol i stedet.

Og Gangsteds »gangere« alias de løbestærke spillere var tæt på at skabe overraskelsen, men 1. divisons suveræne tophold Vejle Boldklub udlignede til 1-1 i 84. minut.

Allerede i ottende minut kom værterne ellers foran, da Andreas Heimer satte hovedet på et perfekt slået hjørnespark af Mathias Kisum. Heimer scorede også i den omvendte kamp i Vejle til Næstved-føring på 1-0 i et opgør, der endte 1-1.

Denne gang blev resultatet nøjagtigt det samme, og det kan især sydsjællænderne have stor ære af. De kæmpede godt og kom også frem til chancer, der kunne have givet føring på 2-0.

Anfører Joel Felix var tættest på, da han godt midtvejs i 2. halvleg dirigerede et firsparksindlæg på ydersiden af stolpen.

I det hele taget leverede Næstved en homogen, energisk. Og igen stod tilbagevendte Jacob Pryts en stærk kamp i Næstved-målet.

Hjemmeholdet sad på det hele i de første 20 minutter, men herefter overtog jyderne og trykkede Næstved godt i bund. Det blev dog kun lige ved og næsten for topholdet.

Efter pausen var det mere lige. Næstved så ud til at skulle holde sejren hjem, men med cirka seks minutter tilbage tog Wahidullah Faghir chancen med et fladt skud, der blev rettet af i Næstved-forsvaret og snød Pryts i målet.

Næstved er stadig ubesejret på hjemmebane i foråret, men igen rækker ét point ikke langt, når der - inden kampen - var syv point og en dårligere målscore op til de nærmeste konkurrenter på den rigtige side af nedrykningsstregen. Men indsatsen var tords alt godkendt. Vejle fortsætter omvendt marchen mod superligaen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?