21. september 2020
Amalie Løhr blev kåret som kampens spiller af holdkammeraterne, da Næstved Herlufsholm let besejrede Haarby med 27-11. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Amalie Løhr blev kåret som kampens spiller af holdkammeraterne, da Næstved Herlufsholm let besejrede Haarby med 27-11. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydsjællandsk storsejr mod harmløse fynboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydsjællandsk storsejr mod harmløse fynboer
Sport Sjællandske - 08. december 2019 kl. 20:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Herlufsholms håndbold-kvinder i 3. division fik hele tre udvisninger i løbet af det første kvarter i søndagens hjemmekamp mod Haarby, og kun derfor formåede gæsterne lige akkurat at hænge på frem til 4-3.

Så snart hjemmeholdet var fuldtallige, var der dog ingen tvivl om styrkeforholdet på parketgulvet i Herlufsholm Idrætscenter.

Værterne var klart overlegne mod et pænt spillende - men harmløst - fynsk hold, der for tiden døjer med skader hos de fire bedste afsluttere fra distancen.

Mod Næstved Herlufsholm var Frederikke Madsen ene om at true sydsjællænderne en anelse på langskud, og derfor havde hjemmeholdet da heller ikke det store hyr med at dæmme op for modstandernes angrebsspil.

Haarby-spillerne forsøgte at spille bolden rundt og skabe chancer, men Næstved Herlufsholms 6-0 forsvar var urokkeligt - og blev i øvrigt bakket godt op af først Emma Straarup og derefter Luna Froholdt i målet.

Ved pausen var Næstved/Herlufsholm da også foran 13-5, og efter yderligere en halv times spil lød sejrscifrene på 27-11.

- Defensiven er jeg glad for, og Frederikke Grauengaard kommer godt med dernede. Og så har vi en redningsprocent på 70 i dag, hvor den var på 22 sidst, siger Næstved/Herlufsholms træner Kim Kærgaard.

Offensivt havde træneren også meget at glæde sig over, for det var let at komme til både chancer og scoringer mod de mere klejne Haarby-spillere.

Frederikke Brenøe scorede hjemmeholdets tre første mål og blev da også topscorer med syv, mens Amalie Kold nåede op på fem mål, inden den hårdtskydende bagspiller midt i anden halvleg lagde sig til rette på udskiftningsbænken med en ispose på venstre fod.

- Hun har haft lidt problemer, så vi skal lige passe lidt på hende, siger Kim Kærgaard, der havde fine erstatninger at sætte i spil.

- Spillere som Mathilde Brenøe og Amalie Løhr, der tidligere har været lidt i periferien af holdet, begynder at vise deres værd. Så nu er det ikke kun Amalie Kold og Frederikke Brenøe, der er farlige i bagkæden. Så jeg er yderst tilfreds, siger Kim Kærgaard.

Med sejren er Næstved Herlufsholm på fjerdepladsen i puljen med tre point op til SUS Håndbold på førstepladsen. Topholdet har dog spillet én kamp mere - indtil på søndag, hvor Næstved/Herlufsholm skal på besøg hos rækkens nummer to fra Højfyn.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?