18. maj 2021
Hampus Söderlund og resten af Næstved-mandskabet er klar til at tage kampen op mod B 75. Foto: Claus Rasmussen
Hampus Söderlund og resten af Næstved-mandskabet er klar til at tage kampen op mod B 75. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensk profil klar til semifinalen for Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensk profil klar til semifinalen for Næstved
Sport Sjællandske - 15. april 2021 kl. 07:00
Af Niels Nedergaard

Der gik et sus gennem kroppen hos samtlige fra Næstved Bordtennis, da den svenske profil Magnus Månsson testede positiv for corona efter holdets kamp i slutspillet mod Hillerød GI. Men heldigvis for det sydsjællandske mandskab er svenskeren nu testet negativ i PCR-testen. Han er dermed klar til at komme i aktion, når holdet torsdag aften i Mærk Næstved Hallen brager sammen med B 75 fra Hirtshals i det første opgør af i alt tre semifinaler.

I Næstved-lejren er der også stor lettelse over, at Magnus Månsson kan være en del af holdet til semifinalen.

- Vi er meget glade. Det udviklede sig heldigvis, som vi havde håbet på. Det betyder utroligt meget, for Magnus betyder stort set det hele for os. Nu har vi allerede haft to kampe mod B 75, hvor vi har været ude i »Golden Set« (et ekstra sæt, red), hvor vi vandt den ene og tabte den anden, og hvis Magnus havde været med i begge kampe, så er jeg ret sikker på, vi havde vundet dem begge, så han betyder utroligt meget for os, siger holdets sportschef Nicolai Nordahl.

Svag favoritværdighed

I grundspillet blev B 75 nummer to, mens Næstved måtte nøjes med tredjepladsen, og på papiret er der lagt i kakkelovnen til nogle drabelige opgør i semifinalen, hvor det kan gå begge veje. Alligevel mener Næstved-sportschefen, at der ligger en mindre favoritværdighed hos dem selv.

- Det er altid nogle fede kampe, og det er altid tæt. Der kommer altid overraskelser både den ene og den anden vej, men jeg ser det som sådan noget 60-40 eller 55-45 i vores favør. Det er en kamp, som jeg synes, vi skal vinde. Igen, Magnus er så vigtig for os. Han er meget svingende, fordi han ikke har spillet i lang tid, men vi ved stadig, hvad han kan. Så det bliver meget, hvem der lige rammer dagen, og hvem der ikke gør. Det er tit de små marginaler, der afgør det mellem os, lyder det fra Nicolai Nordahl.

Næstved har til kampen mod B 75 udtaget de to svenskere Hampus Söderlund og Magnus Månsson samt de to tjekkere Radim Bako og Tomas Koldás. Den første semifinale skydes i gang 19.00 torsdag aften.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?