25. juni 2021
Kim Buchwald og Anders Udemark var VKV?s eneste deltagere i søndagens Vestsjælland Challenger, hvor de to rutinerede herrer måtte se sig besejret i semifianlen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Kim Buchwald og Anders Udemark var VKV?s eneste deltagere i søndagens Vestsjælland Challenger, hvor de to rutinerede herrer måtte se sig besejret i semifianlen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesfuld start i eget sand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesfuld start i eget sand
Sport Sjællandske - 16. maj 2021 kl. 19:40
Af Claus Rasmussen

Kristi Himmelfartsdag debuterede VK Vestsjælland som arrangør af en ungdomsturnering på Pepsi Max Beachvolley Tour, og i weekenden var det så seniorspillerne, der overtog de fire nyrenoverede baner med Slagelse Gymnasium.

Lørdag blev der dystet i 3. og 4. division i Vestsjælland Open, og her var værterne ubeskedne nok til at snuppe begge turneringssejre hos herrerne.

I 3. division vandt Rasmus Bech og Laurids Sund alle parrets fire kampe og sluttede af med at besejre Jonas Osted Hvidemose og Jeppe Flydtkjær med 22-20, 22-20 i den spændende og jævnbyrdige finale.

VK Vestsjællands ligatræner Rolf Meegdes var også med i 3. division sammen med Daniel Gordon, men de blev kun nummer syv.

Til gengæld vandt Jacob Bech og Victor Lünell det hele i 4. division.

Godt nok vandt vestsjællænderne kun 15-13 i tredje og afgørende sæt i en indledende kamp mod den tidligere VKV-spiller Rafael Miskowicz og Jonas Kruse Lauridsen, men da de to par mødtes igen i finalen, blev det til en sikker sejr til Bech og Lünell på 21-9, 21-17.

Søndag kravlede nogle af landets bedste spillere ned i sandkasserne, og her blev det til favoritsejre i elitedivisionerne.

De absolut bedste par var ikke med, og så vandt Oliver Venndt Kaszas og Sebastian Venndt Kaszas i overlegen stil hos mændene uden at afgive sæt. Hos kvinderne tog Maria Tyndeskov og Frederikke Jensen titlen hos med en revanchesejr over Sanne Olesen og Majken Asmussen, som de ellers havde tabt til i en indledende kamp.

Der var ingen lokale deltagere i elitedivisionen, men VK Vestsjælland havde veteranerne Kim Buchwald og Anders Udemark med i 1. division.

De to rutinerede herrer lagde ud med en sikker sejr, men i sidste ende rakte spillet kun til en plads i semifinalen, hvor de måtte se sig slået i tre sæt af Rasmus Skougaard Hansen og Devin O'Regan.

I finalen vandt teenage-talenterne Villads Flügge Napier og Kristoffer Nørager Bisgaard, som Buchwald og Udemark ellers havde presset helt til 19-17 i tredje sæt i de indledende kampe tidligere på dagen.

- Vi spillede tre sæt mod de to finalistpar, og så kan man jo godt ærgre sig lidt. Men alt i alt vi er godt tilfredse med tredjepladsen, siger Kim Buchwald, der i øvrigt kan se tilbage på et par gode dage på og ved banerne. I tørvejr.

- To turneringssejre lørdag var rigtig fint, og stævnerne er kørt lige efter bogen. Vi fik også løst de små praktiske udfordringer, og nu har vi prøvet det. Og vi er helt sikkert klar til at være vært for turneringer igen næste år. Lørdag havde vi en del hold med fra klubben, som ikke plejer at spille så meget beachvolley, så håber at da, at de også vil melde sig til nogle af de kommende turneringer i sæsonen, så vi kan få udbredt sporten, siger Kim Buchwald.

Pepsi Max Beachvolley Tour fortsætter i den kommende weekend med Copenhagen Masters, hvor der spilles i alle rækker fra elitedivisionen til 4. division.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?