4. december 2020
Mathias Brandt viste sit værd i 2. halvleg, hvor han scorede seks gange for Næstved Herlufsholm. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Mathias Brandt viste sit værd i 2. halvleg, hvor han scorede seks gange for Næstved Herlufsholm. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storsejr trods sløv start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storsejr trods sløv start
Sport Sjællandske - 06. oktober 2019 kl. 22:08
Af John Ringstrøm

Da der var spillet syv og et halvt minut, scorede Daniel Twisttmann Næstved Herlufsholms første mål. Og der skulle gå yderligere små 11 minutter, før det andet blev sat ind af Joachim Møller.

Den lave scoringsfrekvens er yderst sjælden for det sydsjællandske håndboldhold i 2. division, men heldigt for hjemmeholdet havde de sydlige gæster kun scoret tre mål i samme periode.

- Vi var helt uforberedt på Sydhavsøerne, da vi ikke har nået at se dem. Så vi havde intet på dem. Hvis vi undervurderede dem i starten, er det mit ansvar. Men vi »pisser« det væk i angrebet på brændte chancer, mens man er møgfrustreret over, at de fik lov at spille lange angreb i vores ende, kom det bramfrit fra Næstved Herlufsholms træner Tomas Laursen.

Hans mandskab fik dog styr på det og fandt de løsninger, de ikke kunne finde i starten. Når der blev spillet hurtigt i angrebet og kørt en omgang mere i stedet for at afslutte i første hug, var der ingen tvivl om, at Næstved Herlufsholm var en klasse over gæsterne.

Sydhavsøerne fik lov at følge med til 5-5, men fra Andreas Gyllings scoring til 6-5 på en assist fra unge Jonas Lindahl, så hjemmeholdet sig ikke tilbage.

Scoringen skabte dog frustrationer på gæsternes bænk, da de med rette mente, at Lindahl havde taget frikastet et helt »falsk« sted, men målet blev godkendt.

Frem mod pausen viste Jonas Lindahl, at han selv kan afslutte, og inden slutsignalet for de første 30 minutter lød, havde også Oliver Romme og Kasper Lund bragt værterne yderligere foran.

Efter pausen indledte Oliver Romme med at overplacere fra venstrefløjen to gange, men hans makker på den anden fløj, Mads Olsgaard, var lige modsat skarp.

Fra bagkæden begyndte Mathias Brandt for alvor at røre på sig fra højrebacken og alene i 2. halvleg scorede den tidligere Køge- og Korsør Slagelse-spiller seks gange.

Daniel Twisttmann viste også sit værd med nogle gode scoringer og i det hele taget fik de langt mere rutinerede og fysisk stærke sydsjællænderne vist den store forskel, der skal være i sådan en kamp.

- Ja, ja den skulle vi selvfølgelig vinde. Vi fik rettet op på det undervejs og i momenter viser vi vores koncept. Vi arbejder kritisk med det hele tiden, men jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi nu har vundet tre i streg. Jeg er dog stadig skuffet over, at vi ikke fandt løsningerne i starten, men den peger på mig selv, erkendte Tomas Laursen, der blandt andre måtte undvære de skadede Jasper Jacobsen og Martin Larsen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?