21. september 2020
Anfører Majken Nørregaard (th) gjorde det til 2-1 for Herlufsholm, men det rakte ikke i sidste ende. Farum vandt 3-2 og gik videre til tredje runde. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Anfører Majken Nørregaard (th) gjorde det til 2-1 for Herlufsholm, men det rakte ikke i sidste ende. Farum vandt 3-2 og gik videre til tredje runde. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storfavoritter var i tovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storfavoritter var i tovene
Sport Sjællandske - 18. september 2019 kl. 21:49
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Overraskelsen lurede i pokalturneringens anden runde, hvor Herlufsholms fodboldkvinder i 1. division med en fjerdedel tilbage af kampen var på sejrskurs mod Kvindeligaens nummer ét, FC Nordsjælland eller Farum BK, som klubben stadig hedder i tabellen.

De prominente gæster kom godt nok foran efter et lille kvarter, da Herlufsholm-keeper Christina Kese Jensen mistede bolden i en hasarderet dribling, men Ida Ditlevsen udlignede kort efter, da Katrine Krag-Andersen lagde bolden af til hende, og så havde værterne fået fært af, at de kunne være med.

Man havde formentlig forventet mere af Danmarks p.t. bedste klubhold, som retfærdigvis startede uden blandt andre landsholdsspiller Line Røddik og med den rumænske topspiller Florentina Olar på bænken.

Det gav da også fortsat Herlufsholm nogle muligheder efter pausen og blandt andet ramte Ida Ditlevsen overliggeren på et slags lob-forsøg.

Efter godt 10 minutter satte Farum så Olar på banen og også den stærke offensiv-spiller Camilla Kur, men alligevel kom værterne i front, da Majken Nørregaard flot udnyttede en lang stikning, satte sin modstander af og sendte bolden forbi Farum-keeperen.

2-1 til Herlufsholm midt i 2. halvleg havde de færreste nok regnet med, men indtil da var det ikke ufortjent.

Udligningen kom dog efter et hjørnespark, hvor Camilla Kur dukkede op mellem venner og fjender og headede bolden i mål.

Sydsjællænderne havde ind imellem vist rigtig flot fodbold, men det havde også kostet kræfter. Der var ikke samme saft og kraft i duellerne længere, og så kunne Farum slå sømmet i med et kvarter igen, hvor Simone Andersen stod rigtigt og var først på noget ping-pong-spil.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?