24. november 2020
Mads Pieler Kolding og Selena Piek var med til at give Team Skælskør en fantastisk start på kampen i Højbjerg, da de vandt 1. mixeddouble. Foto: Jens Wollesen
Mads Pieler Kolding og Selena Piek var med til at give Team Skælskør en fantastisk start på kampen i Højbjerg, da de vandt 1. mixeddouble. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærk sejr i Højbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærk sejr i Højbjerg
Sport Sjællandske - 12. november 2020 kl. 22:00
Af John Ringstrøm

Team Skælskørs sikre sejr på 7-2 over Greve i tirdags blev fulgt op af en flot sejr på 6-3 torsdag aften ude over Højberg på Aarhus-kanten i badmintonligaen.

Sydvestsjællænderne var igen uden de tre russiske spillere, mens Kim Astrup og Frederik Søgaard »kun« var med som coaches, da de to danske profiler er skadet. Men heller ikke de to svenskere, Felix Burestedt og Aswathi Pillai var med i det østjyske, hvorfor der blev plads til tyske Fabian Roth, der fik sin debut, og Imke Van Der Aar. Mest fordi, at man skal have været med i en af de fire første runder for at være berettiget til slutspillet.

Van Der Aar var med til at give gæsterne en fantastisk start. Sammen med sin hollandske landsmand Ruben Jille vandt Van Der Aar 2. mixeddouble i tre sæt og bragte dermed sit hold foran 3-0.

- Det var en rigtig god start. Marc (Caljouw, red.) vandt sikkert 1. herresingle over Hans-Kristian Vittinghus, og 1. mixeddouble fulgte op på deres fine kamp i tirsdags. 2. mixed kom lidt langsomt i gang og hang også lidt efter i andet sæt, men fik vendt det og i tredje sæt var de overlegne, siger Skælskør-træner Steen Schleicher Pedersen.

Højbjerg kom dog ind i matchen igen, da de vandt de tre næste kampe og udlignede til 3-3.

- 2. damesingle havde vi solgt på forhånd, da vi var nødt til at sætte en doubledame (Van Der Aar, red.) ind i den. Og i 1. damesingle fik Irina (Amalie Andersen, red.) ørerne i maskinen mod Line Kjærsfeldt i første sæt. Men hun kom rigtig godt igen og pressede Kjærsfeldt som forventet. I 2. herresingle spillede Fabian Roth for første gang efter tre år med skader. Han var lidt uheldig med marginaler og nogle bolde, der blev slået ud, men han var tæt på. Han var foran 17-14 i andet sæt, men slog de afgørende slag ud. Han kunne godt have bragt os på 4-0, lyder det fra Pedersen.

Dermed var det op til de tre sidste doubler at afgøre det hele i Højbjerg Badmintonhal og her var gæsterne stærkest.

- Vi fik en god start i alle doublerne. Dagens sensation kom i 2. herredouble, hvor vores to singlespillere, Caljouw og Roth, slog Vittinghus og Mads Vestergaard, der er ungdomsverdensmester i herredouble. Den havde vi aldrig regnet med. I de andre doubler kommer Højbjerg godt tilbage i andet sæt, men vi vinder i tre sæt, siger Steen Schleicher Pedersen, der især så god moral hos den bedste herresingle med Mads Pieler Kolding og Ruben Jille.

- De var bagud 12-15, men kom tilbage og vandt. Damedoublen var foran, så det var lidt med marginaler. Men også en god coaching af Astrup og Søgaard. Astrup coachede herredoublen mod sin faste makker Anders Skaarup, så måske fandt han nogle fiduser, siger træneren, der er begejstret for de i alt ni point.

- Vi tager alle point og det var stor præstation. Det siger jeg ikke så tit, men det var det. Til sidst viser vi god mentalitet og at vi er svære at slå. Og Højbjerg har altså et fint hold, konstaterer Skælskør-træneren.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?