4. august 2021
Sportschef Peter Dinesen forventer, at man kan præsentere minimum én ny spiller, inden transfervinduet lukker om lidt over tre uger. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Sportschef Peter Dinesen forventer, at man kan præsentere minimum én ny spiller, inden transfervinduet lukker om lidt over tre uger. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportschef forventer forstærkninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Sportschef forventer forstærkninger
Sport Sjællandske - 10. september 2020 kl. 06:34
Af Simon Ydesen

Med lidt over tre uger tilbage af fodbold-Danmarks transfervindue er Næstveds sportschef, Peter Dinesen, stadig på jagt efter forstærkninger til 2. divisionsholdet, men det er lettere sagt end gjort at finde nye spillere.

Næstved har fået en optimal indledning på sæsonen med sejre over Frederikssund i pokalen og Hillerød i første 2. divisionskamp for Næstved. Dermed ikke sagt, at man er på den grønne gren af den grund, for der er nemlig plads til forbedringer i spillet. Det er sportschef Peter Dinesen helt bevidst om. Måske derfor er han fortsat på udkig efter spillere, der kan forstærke Næstved.

- Vi er stadig på jagt efter spillere, der kan forstærke os, så vi overvåger markedet, og så ser vi om, der dukker en relevant mulighed op, siger Peter Dinesen.

Som det oftest er med den slags søgninger, så kan den blive intensiveret i takt med, at transfervinduets sidste åbningsdag nærmer sig. Mulighederne kan også vise sig at blive større og bedre, når klubber højere oppe i fødekæden får afklaret transferspørgsmål. Det er mekanismer, som Peter Dinesen er helt bevidst om.

- Vi må se, hvordan det udvikler sig, men der er stadig god tid, og vi er kun interesseret i spillere, der kan gå ind og gøre en forskel for os. Der er stadig ledige spillere på markedet, men der er flere ting, der skal passe sammen, hvis vi skal lande en ny spiller, siger sportschefen.

Mandag ophævede Næstved kontrakten med Mathias Kisum, der ifølge avisens oplysninger ikke havde i sinde at sidde på bænken i premierekampen mod Hillerød, og afgangen af den unge offensivspiller øger blot et behov, der måske allerede var mærkbart inden Kisums farvel.

- Det er klart, at Kisums farvel også skaber et større behov for en offensiv forstærkning, og det er noget, som vi kigger målrettet efter at kunne løse, siger Peter Dinesen.

Om det så lykkes er en helt anden snak. Det er nemlig ikke helt ligetil for Næstved at hente nye spillere ind på kontrakter.

- Vi har en træningsmængde, der betyder, at vi som minimum skal have spillerne ind på en deltidskontrakt og ikke en bibeskæftigelseskontrakt. Det vil ganske enkelt ikke give mening i forhold til, hvor lidt de i så fald vil kunne træne med, og det går stik imod den udvikling, som vi ønsker, hvor vi nu træner på et niveau, der minder om et fuldtidssetup, siger Peter Dinesen, der kommer med et konkret eksempel.

- Vi kunne måske godt skrive en kontrakt med en spiller som Souheib Dhaflaoui, men vi kan ikke få ham til 8.000 kroner om måneden, som de måske kan i andre 2. divisionsklubber, fordi vi skal træne mere og derfor give ham mere i løn. Det er en ligning, der gør det lidt mere besværligt at finde den rette spiller til den rette pris, forklarer Peter Dinesen.

Sportschefen er dog ikke i tvivl om, at hvad han skal bruge de kommende uger på.

- Jeg forventer, at vi bliver forstærket inden vinduet lukker i. Det både håber og tror jeg på, vi lykkes med, siger Peter Dinesen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?