25. oktober 2020
Mathilde Dyhr(th) og holdkammeraterne fra Slagelse ydede en fin indsats, men tabte. Foto: John Ringstrøm
Mathilde Dyhr(th) og holdkammeraterne fra Slagelse ydede en fin indsats, men tabte. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelses fejl blev straffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelses fejl blev straffet
Sport Sjællandske - 14. oktober 2020 kl. 14:31

Af Claus Rasmussen
Der var sikkerheden til forskel, da Slagelses håndboldkvinder led sæsonens første nederlag i 3. division tirsdag aften.

Gæsterne fra Rødovre var ganske enkelt bedre set over 60 minutter og kunne tage fra SparNord Arena med en sejr på 26-21.

- Rødovre har et godt hold. I de perioder, hvor vi spiller op til vores topniveau, kan vi godt være med, men når vi falder lidt, bliver vi straffet. De laver rigtig få fejl, siger Slagelses træner Sebastian Hedemand.

Værterne kom ellers flot fra start med en føring på 3-0, men ved pausen var det Rødovre, der var foran med to, og godt midtvejs i anden halvleg var gæsternes føring vokset til 24-16.

- Vi har et par perioder i undertal, hvor de før nogle hurtige mål. Men vi kommer godt tilbage i det sidste kvarter. Det kunne ellers godt være blevet en massakre, siger Sebastian Hedemand, der var godt tilfreds med indstillingen hos sine spillere - trods nederlaget.

- De fokuspunkter vi havde aftalt på forhånd hold vi også fast i. Det handlede om ikke at gå ned humørmæssigt uanset hvad. Det kunne være blevet rigtig grimt i dag, men indstillingen og gejsten fejlede ikke noget, og derfor slap vi fornuftigt fra kampen, siger træneren.

Defensivt ydede Mathilde Dyhr en stærk indsats, mens stregspilleren Louise Nielsen markerede sig offensivt. Hun blev da også kåret til kampens bedste af holdkammeraterne.

Næste kamp for Slagelse er allerede på lørdag på hjemmebane mod Køge.

3. division, kvinder
Slagelse - Rødovre 2: 21-26 (10-12)

Målscorere for Slagelse: Katrine Glerup 6, Alberte Velling 4, Louise Nielsen 3, Sofie Jepsen, Ida Strandvik Skjellerud og Sandie Dieu 2, Mathilde Dyhr og Sara Holst 1.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?