25. oktober 2020
Alberte Velling blev matchvinder for Slagelse, da hun scorede sejresmålet til 21-20 et par sekunder før slutsignalet. Foto: Jens Wollesen
Alberte Velling blev matchvinder for Slagelse, da hun scorede sejresmålet til 21-20 et par sekunder før slutsignalet. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse vendte 6-13 til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse vendte 6-13 til sejr
Sport Sjællandske - 18. oktober 2020 kl. 19:26

Efter fire kampe har Køges håndboldkvinder i 3. divison stadig nul point. Utroligt nok.

Søndag eftermiddag førte østsjællænderne nemlig med 13-6 i Spar Nord Arena i Slagelse, men alligevel var det hjemmeholdet, der snuppede sejren.

Et par sekunder før tid steg Alberte Velling til vejrs efter et frikast og tyrede bolden i nettet til 21-20 og sikrede Slagelse den tredje sejr af fire mulige i sæsonen.

- Det er vanvittigt..., siger Slagelses træner Sebastian Hedemand.

- Vi spiller ikke særlig godt og brænder alt for mange chancer. Deres keeper har virkelig udstråling og råber og skriger. Og det virker. Vi misbruger både et straffekast og flere 100 procent chancer.

Ved pausen viste måltavlen 6-11, og det blev altså endnu værre i begyndelsen af anden halvleg, før Sebastian Hedemand tog en sidste chance med en dobbelt mandsopdækning.

- Det skulle bare ske noget. Vi skulle lave ravage og gøre det til en rodet kamp. For jeg var sikker på, at vi var bedre end dem spiller for spiller, siger Slagelse-træneren, der fik held med sin panik-taktik.

Værterne fik kontakt med 18-18, og tre minutter før tid kom Slagelse foran for første gang siden 2-1.

- Jeg kan godt forstå, hvis Køge-spilerne er ærgerlige. Men jeg er stolt af pigerne, for de leverede en Helvedes masse arbejde i de sidste 15-20 minutter. Bagefter var der en, der sagde, at den her sejr kan blive rigtig vigtig for os som hold. Og det tror jeg, hun har ret i, siger en glad Sebastian Hedemand.

En stor del af arbejdet stod Katrine Glerup for. Hun blev sit holds topscorer med hele 10 mål, og blev også kåret som dagens spiller.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?