18. september 2021
Cheftræner Zouher Abdullatif og Slagelse B&I har to kampe tilbage til at finde turneringsformen, inden det gør løs 7. august. Foto: Noah Thilemann
Cheftræner Zouher Abdullatif og Slagelse B&I har to kampe tilbage til at finde turneringsformen, inden det gør løs 7. august. Foto: Noah Thilemann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse-træner jagter udtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse-træner jagter udtryk
Sport Sjællandske - 28. juli 2021 kl. 06:39
Af John Ringstrøm

I sidste sæson fik de to vestsjællandske 2. divisionsrivaler, Slagelse B&I og Holbæk, ikke muligheden for at møde hinanden, da de var placeret i hver deres kreds, men da vi nåede frem til sommerferien, var det kun slagelseanerne, der fortsat kunne kalde sig divisionshold i fodbold.

Holbækkerne endte blandt de sidste fire i den vestlige 2. division og rykkede faktisk to rækker ned i danmarksserien. Slagelse B&I »rykkede« også ned i 3. division fra deres østpulje, men kun på grund af den nye struktur, hvor 2. division blev slanket til 12 hold.

Onsdag aften mødes de to vestsjællandske hold igen, og det skal blive spændende at se, hvilke af de to mandskaber, der har lidt mest under degraderingen.

- Vi håber selvfølgelig på at vinde, men det vigtigste er, at vi kommer og viser et udtryk, siger Slagelses cheftræner Zouher Abdullatif.

Abdullatif lægger ikke skjul på, at han og klubben har været udfordret hen over sommeren, da flere bærende spillere har valgt at forlade »vikingerne«.

- Vi er faktisk ikke smalle i antal, men smalle i forhold til folk med divisionserfaring. Vi har selvfølgelig stadig Sebastian Olsen, Jean-Claude Bozga, Rasmus Søe, Mathias Bjaldby og Marius Kryger, men ellers er der en håndfuld unge med gejst og energi. Og de får muligheden nu. Ikke kun fordi, vi ikke har andre, men fordi de har niveauet til det, siger Slagelse-træneren, der glæder sig til at se dem alle i aktion.

Det får han ikke mulighed for onsdag, da både Bozga, Jacob Christensen og Mikkel Petersen stadig er på ferie, men til gengæld er Marc Nielsen vendt hjem fra ferie.

- Det kommer til at hjælpe i forsvaret. Men jeg glæder mig også til at se midtbanen med Anders Kaiser og Rasmus Søe. Det handler om at få spillet et hold sammen og arbejde på de relationer, der skal være, og det tager tid. Jeg ved godt, vi ikke har så lang tid, men det er den virkelighed, vi er i - og det er det også for andre hold, konstaterer Zouher Abdullatif.

Udover Holbæk mangler Slagelse at møde FA2000 i lørdagens generalprøve, inden det gør løs med pokalkamp mod Tarup/Paarup 3. august, og premiere i 3. division hjemme mod Silkeborg KFUM (der har taget navneforandring til Young Boys FD) 7. august.

- Jeg er begyndt at indstille mig på, at den trup, der er nu, også er den, der er klar til første turneringskamp. Vi har haft 10-12 prøvespillere inde og det er selvfølgelig ikke optimalt, men vi griber situationen og prøver at få noget ud af det, så godt vi kan. Vi står i en kæmpe udfordring, men jeg er rimelig fortrøstningsfuld, erkender Zouher Abdullatif, som til onsdagens test får mulighed for at se den franske prøvespiller Abdul.

- Han er en bekendt af Oussama (Djafer-Bey, red.), og får chancen, siger cheftræneren, der generelt har nok at se til i den vestsjællandske klub.

- Vi knokler konstant på vores udtryk, men det ligger jeg ikke og græder over, siger han med et smil.

Kampen mellem Slagelse og Holbæk starter klokken 19 og ikke som først planlagt klokken 18.

Synes du, at kommunen er der for dig?