20. oktober 2021
Bibi Lykke Wad (med bolden) er tilbage i Slagelse efter nogle år i Holbæk. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Bibi Lykke Wad (med bolden) er tilbage i Slagelse efter nogle år i Holbæk. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse-træner glæder sig til en hel sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse-træner glæder sig til en hel sæson
Sport Sjællandske - 25. september 2021 kl. 08:09

Sebastian Hedemand overtog posten som træner for Slagelse Håndboldklubs 3. divisionskvinder midt i en sæson, den næste blev afbrudt før tid på grund af corona, og den tredje sluttede nærmest før den kom i gang af samme årsag.

- Så jeg har ikke prøvet en hel sæson som seniortræner. Men denne gang satser jeg på, at vi får lov at spille færdig, siger Sebastian Hedemand.

Hvad det hele så ender med, tør han ikke spå om, men målsætningen er klar før sæsonpremieren i Køge søndag eftermiddag.

- Målet er at slutte i den bedste halvdel. I de få kampe vi nåede i sidste sæson, fik vi vist, at vi godt kan skrabe de nødvendige point sammen, siger Sebastian Hedemand, der er noget usikker på modstandernes kvalitet efter den lange kamppause.

- Jeg aner ikke, hvad de andre har, så jeg skal helt sikkert ud og se samtlige hold. Vi har også selv været usikre på, om alle kom i gang igen - og hvornår. Der har både været arbejde, studier og selvfølgelig corona, men truppen ser fin ud. Vi har holdt sammen på stammen, og jeg har 22-24 spillere, siger Sebastian Hedemand.

I forhold til sidste sæson har Slagelse mistet den lange bagspiller Ida Kofoed, der er stoppet for at komme i Livgarden, og desuden har keeperen Cecilie Jespersen valgt at genoptage karrieren i Ajax efter sin korsbåndsskade.

Til gengæld har Slagelse fået tilgang af de rutinerede kræfter Bibi Lykke Wad og Emilie Grav, der begge har en fjern fortid i klubben.

- Bibi har problemer med skulderen, så vi overvejer løbende, hvor meget hun skal spille. Men der er ingen tvivl om, at vi godt kan bruge hendes kompetencer, siger Sebastian Hedemand.

- Emilie Grav er fløj- og bagspiller og har blandt andet spillet 1. division i Roskilde. Ellers er vi stolte over, at resten af spillerne er vores egen avl, og vi håber, at vi også kan give debut til nogle U19-spillere i løbet af sæsonen, siger træneren.

Slagelse har spillet træningskampe mod U19-holdene fra Ajax og Rudersdal, og derudover er der kamp mod klubbens U15-drenge hver mandag.

- Det er guld værd. Det vi har i rutine, det har de i hurtighed, siger Sebastian Hedemand, der altså har set sine spillere i masser af kampsituationer.

Alligevel bliver det anderledes, når det bliver alvor søndag eftermiddag - efter 11 måneders turneringspause.

- Vi glæder os. Det er jo ved at være noget tid tiden, og det bliver fedt at spille om point igen, siger Sebastian Hedemand.

- Det har været frustrerende bare at træne og træne og træne. Men nu er der ikke flere træninger, før vi møder Køge. Og jeg tror, jeg får svært ved at sove, for jeg vil nok bare ligge summe over kampen. Men jeg glæder mig sgu, siger han.

Rejser du til udlandet i år?